Brian Nissen eller Martin Alminde Friis bliver Socialdemokraternes borgmesterkandidat

Brian Nissen eller Marin Alminde Friis bliver Socialdemokraternes borgmesterkandidat.  Hvem af de to det bliver bliver først offenliggjort den 26. juni da der fra den 10. uni til den 25. juni vil blive urafstemning for Socialdemokratiets medlemmer.

Socialdemokratiet i Billund Kommune skal finde en ny spidskandidat, da Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup har meddelt, at hun ikke er spidskandidat ved næste valg.

Derfor har der været en proces i gang, hvor medlemmer kunne melde sig som kandidater til posten. Den proces er nu overstået, og der er to kandidater, der har meldt sig på banen. Det drejer sig om Brian Nissen og Martin Alminde Friis, der således nu hver især skal samle 25 stillere blandt medlemmerne af Socialdemokratiet i kommunen.

På generalforsamlingen der foregik tidligere på blev der besluttet, at man skulle have en urafstemning blandt medlemmerne i kommuneforeningen i det tilfælde, at der var mere end en kandidat. Derfor bliver der nu sat en valghandling i gang, hvor der skal vælges en spidskandidat. Medlemmerne af partiet kan stemme i en periode planlægges fra den 10. juni til den 25. juni. Resultatet af urafstemningen bliver offentliggjort på et møde den 26. juni. Hvor det skal foregå vil blive offentliggjort senere.

 

Kontorbutikken refurb banner