Ugens Film Uge 23/2024 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 23/2024 i Grindsted Kino er filmene: Jagtsæson 2, Poor Things, The Garfield Movie

Reprise – Jagtsæson 2 – Vises: 3. – 6. juni

Den danske komedie ‘Jagtsæson 2: I medgang og modgang’ er en efterfølger til den populære Jagtsæson fra 2019. Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther er alle tilbage som veninderne Eva, Bella og Marlene.

Eva har mistet sit job, og det kører ikke rigtigt for hende. Til gengæld er Marlene blevet forfremmet, og Bella skal giftes med Evas eksmand – hvilket kun gør det hele værre. Men så øjner Eva muligheden for endelig at få sig et nyt job ved at arrangere Bellas polterabend. Det bliver på ingen måde den polterabend-weekend som Bella havde drømt om, og den ender bogstavelig talt i bål og brand. Eva må nu kæmpe for at holde sammen på både karriere, kærlighed og venskab i medgang og modgang.

Ugens Film

PR-Foto

Poor Things – Vises: 7. – 9. juni

Filmen ‘Poor Things’ er en romantisk Frankenstein-fortælling med Oscar-vinderen Emma Stone i hovedrollen. 

Filmen er baseret på en roman af Alistair Grey fra 1992, og fortæller historien en historie om en ung kvinde, der vækkes til live af den geniale og uortodokse Dr. Godwin Baxter.

Under Baxters beskyttelse, åbner sig en ny verden for kvinden, der er ivrig efter at lære og meget eventyrlysten. Da hun møder den udsvævende advokat Duncan kompliceres situationen for alvor.

Ugens Film

PR-Foto

 

The Garfield Movie – Vises den 8. – 9. juni

Efter et uventet gensyn med sin for længst forsvundne far – den lidt sarte gadekat Vic – tvinges Garfield og Futte af alle mulige omstændigheder  væk fra deres meget magelige liv hos Harald for at slutte sig til Vic i planlægningen af et fuldstændig vanvittigt røveri!

Det bliver starten på det vildeste eventyr nogensinde for inde-katten Garfield. 

PR-Foto

Ugens Film

outletmesse2024