Aktivitet og Arbejde – beskæftigelsestilbud holder åbent hus

PR-Foto: Billund Kommune

Aktivitet og Arbejde – Beskæftigelsestilbud for borgere med fysisk/psykisk funktionsnedsættelse i Billund Kommune holder åbent hus.

Fredag den 7. juni 2024 fra kl. 10.00 til 14.00 slår Aktivitet og Arbejde dørene op til Åbent Hus, på Sydtoften 4 og Lindegården, Tingvejen 387.

Her inviteres pårørende, venner af huset, kunder og byens borgere indenfor. Der vil være mulighed for at se de aktiviteter og arbejdsopgaver, vi beskæftiger os med i vores dagligdag.

Kom på besøg ved Sydtoften 4, her inviteres I til at gå en tur i vores dejlige oplevelseshave, hvor man kan se vores søde kaninunger i kaningården. Derudover glæder vi os til at vise jer rundt i vores lokaler, hvor I kan se hvad vi arbejder med i hverdagen.

På Lindegården emmer det af kreativitet og inspiration. Som noget nyt er vi ved at opfører en sansesti i skoven, som vi er spændt på at vise frem og I kan godt glæde jer.

Følg pilene og gå en tur på Lindegården, snak med dyrene, kig ind i drivhuset, besøg vores træværksted og bliv inspireret i keramikværkstedet, til at se hvad vores borgere beskæftiger sig med til daglig.

Den lille Butik er åben – så kig ind og gør en god handel.

Der vil være kage og kaffe til vores besøgende skriver Rikke Rasmussen fra Aktivitet og Arbejde i en pressemeddelelse.

Den lille Butik

Den Lille Butik – Foto: René Lind Gammelmark

Kontorbutikken refurb banner