Elever fra Efterskolen PLAY fik donation fra Sparekassen Kronjylland

Elever fra Efterskolen PLAY sammen med Jørgen Ingemann Møller med GGIF Håndboldspillere der træner i baggrunden - Foto: René Lind Gammelmark

Elever fra Efterskolen PLAY modtog tirsdag eftermiddag en donation på 5.000,- kr.  fra Sparekassen Kronjylland Billund

 

En gruppe elever fra håndboldlinjen på Efterskolen PLAY i Grindsted har arrangeret en showkamp mellem de unge og de gamle på ligaholdet.  Kampen bliver arrangeret som det afsluttende Playful Learning-projekt på elevernes efterskoleår.

Drengene på håndboldlinjens  første tanke var at det var Red Barnet der skulle støttes med den entreindtægt sådan en kamp giver, men pigerne i gruppen ville det anderledes. De ville nemlig hellere støtte noget lokalt, og noget som de unge kan relatere til. Derfor giver det mening at det er headspace Billund der støttes, da deres målgruppe nemlig er de unge.

Det er er fedt sagde Jørgen Ingemann Møller der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Billund, at sådan nogle unge mennesker har tanker om at gøre noget for andre.

Jeg fik en henvendelse fra eleverne fra Efterskolen PLAY, og da jeg hørte at det var for at gøre noget for andre unge mennesker, og have den tanke som ung, synes jeg da at det måtte vi bakke op omkring. Jeg håber også der er andre der vil gøre lige som mig, om ikke andet så at købe billetter til den håndboldkamp og støtte med entrebilletten til kampen den 18. juni kl. 17.30 i Lynghallen.

Billetter til showkampen bestilles på haandboldlinjen2324@efterskolenplay.dk og der betales – og doneres – via mobilepaybox 7347KF