Musikalsk foredrag med revydirektør Mickey Pless – AFLYST

Mickey Pless - PR-Foto

Opdateret den 25. august 2024

AFLYST PÅ GRUND AF FOR FÅ TILMELDINGER

Grindsted Revyens venner inviterer til et spændende musikalsk foredrag med revydirektør Mickey Pless.

Foreningens første arrangement

Foreningen har gjort lidt af et scoop for det er revydirektør og kapelmester for en af landets mest populære revyer der gæster Grindsted i festugen.

Tirsdag den 27 august kan man opleve Mickey Pless fra Nykøbing Falster revyen til et spændende musikalsk foredrag i Magion i Grindsted.

Her vil han fortælle om sin vej til underholdningsverdenen og om sit job i den populære og legendariske Nykøbing Falster Revyen der nu atter hedder Revykøbing og som tidligere bl.a har haft Volmer Sørensen som direktør. I dette spændende foredrag vil Mickey Pless fortælle historien om drengen fra Skovlunde som ikke blev spået mange chancer i folkeskolen fremover i livet og til at kunne leve af sin fritidsinteresse – nemlig musikken.

Mickey Pless har altid et klaver med til sit foredrag og han vil både fortælle sjove anekdoter, historier fra bag kulissen og krydre det med musikalske smagsprøver og sange som alle kan synge med på. Ganske som i hans eget liv, så er grinet og livsglæden i fokus under hele foredraget.

Er man medlem af venneforeningen kan man opleve foredraget for kun 50 kr. For ikke medlemmer koster det 150 kr. plus billetgebyr. Magion tilbyder også spisning inden foredraget fra kl. 18.00.

Foredraget starter kl 19.30

Arrangementet er en del af Grindsted Festuge og er støttet af både Billund kommunes arrangementspulje og Grindsted Festuge.

Vil man læse mere om Grindsted Revyens venner kan man besøge deres hjemmeside www.grinrevyensvenner.dk. Her kan man også melde sig ind i foreningen.

Kontorbutikken refurb banner