Første store internationale Teqball Turnering i Danmark

Foto: René Lind Gammelmark

Første store internationale Teqball Turnering i Danmark – det foregår i MAGION fra den 21. til den 23. juni.

Fra den 21. – 23. Juni afholder GGIF Fodbold en international Teqball turnering, hvor verdens bedste Teqball spillere kommer.

I den forbindelse vil GGIF Fodbold prøve at sørge for at kunne give en masse børn/unge samt voksne en fed oplevelse i forbindelse med turneringen der foregår fra kl. 9.00 til 19.00

Dermed vil der blive samlet en masse foreninger, som skal lave aktiviteter rundt om i Magion, samtidig med at turneringen er i gang. Der er sat fokus på at skabe et stærkere fællesskab på kryds og tværs af foreningslivet i vores område.

Derudover skal det være med til at give alle folk en mulighed for at blive afprøvet i en lang række sportsaktiviteter. Det betyder at der i løbet af dagene vil være frit valg på hvad man gerne vil prøve i Magion.

Det bliver tre hyggelige og aktive dag den 21.-22.-23. Juni, hvor der er sportsaktiviteter på skemaet.

Tre dage hvor I sammen med venner og familie kan prøve nogle af følgende ting gange gratis. Dart, skydning, badminton, teqball, dans, boksning osv. Derudover bliver der lavet et aktivitetsområde, hvor man kan dyste i “hvor hårdt kan du slå”. Du kan spille bordtennis, bordfodbold, minigolf og meget mere.

Du kan også få taget de fedeste billeder med vores SelfieCam. Samtidig kan du fuldføre vores hjemmelavet skattejagt med QR-koder, som viser videoer fra foreningslivet. Når skattejagten er fuldført, så er du med i konkurrencen om nogle fede præmier som bliver udtrukket på finaledagen om søndagen. Her er hovedpræmien blandt andet 2 stk VIP billetter til Brentford FC.

Man er velkommen alle dage hvor der er gratis entre.

Finalerne bliver søndag i tidsrummet 12.00-16.00

En oplagt mulighed for at tage på familieweekend. For i nærområdet ligger også Legoland, Lalandia osv. Der vil på dagen være mulighed for blandt andet at købe en Teqball bold til en skarp pris. Der kan betales med mobilpay. En bold som kan bruges til autografer og en perfekt bold til sommerferien.

Praktisk information: Mødested: Magion i Grindsted. Tidspunkt: 09.00-19.00

Medbring: Indendørssko, udendørssko, sportstøj, madpakke samt drikkedunk

Vi håber folk vil støtte op dette kæmpe event skriver Mathias “Vips” Landen Jeppesen i en pressemeddelelse.