Lars Thomassens nye bog i Alfabetserien – D – udkommer på mandag

Lars Thomassens nye bog i AlfabetLars Thomassen - Foto: René Lind Gammelmark

Opdateret kl. 14.18

Lars Thomassens nye bog i Alfabetserien – D – Døden vinder altid til sidst udkommer på mandag

Billund forfatteren Lars Thomassen har efterhånden skrevet bøger i mange år. Den nye bog der udkommer på mandag har 377 sider fyldt med historie der udspiller sig i Esbjerg.

Den første bog i Alfabetserien blev udgivet i 2022 – siden er det bare gået fremad. Lars er uddannet grafiker og har arbejdet som dette i over 30 år.

Lars er pt. fuldtidsforfatter der er uddannet grafiker og har arbejdet som dette i over 30 år, tog springet og gjorde sin hobby til sit fuldtidsarbejde.  Han startede med at skrive som 12-årig, og i 2014 startede han med at skrive 8 spændingsnoveller – det blev til debutnovellesamlingen “Når månen titter gennem ruden” der udkom i 2015. Siden har han lavet kriminalromaner, og i 2015 gik han i gang med Vesterlund-trilogien der består af 3 bøger, hvoraf den tredje blev udgivet i 2020.

Lars’ bøger kommer både i papirudgave, som lydbog og som e-bog.

Lars håber at læserne bliver ved med at købe hans bøger, for han har mange flere bøger på vej.  Faktisk har han idéer til de næste 3 bøger i Alfabetserien. Lars’ læsere mener at alfabetet har mange bogstaver, og han kan på nuværende tidspunkt ikke sige om han når til bogstavet Å.  2Så længe jeg ikke er kommet dertil hvor jeg mener historien er skrevet, og der er læsere til bøgerne, så fortsætter serien til der ikke er flere bogstaver.”

Vesterlund-trilogien var fastlåst på de tre bøger.  Alfabetserien kan fortsætte uden nogen bagkant.

 

Alfabetserien bliver også udgivet i udlandet

“Mit forlag er begyndt at udgive bøgerne fra Alfabetserien i udlandet.  Den første – A – mørket lyver altid udkom i Sverige i starten af året, og den 17. juni blev B – se dig om ved alle døre udgivet i Sverige.  C – hviskende glansbilleder regner vi med kommer inden nytår.”

“Forlaget har også planer om at udgive mine bøger i andre lande, men det er endnu ikke bestemt hvor – det finder vi først ud af på et senere tidspunkt.”

Lars’ bøger – både som papir, lydbøger og e-bøger kan også lånes på bibliotekerne. Lars ejer selv papirbøgerne og e-bøgerne. Lydbøgerne har han solgt noget fra, for i 2015 lavede Lars aftale med Swann forlaget i Odense der er Danmarks ældste lydbogsforlag. Det har været en gamechanger som virkelig har sat gang i tingene.

Lars var nomineret til en Mofibo Award i december. Det boostede læsernes interesse.

 

D – Døden vinder altid til sidst

Handlingen udspiller sig i Esbjerg, der bliver nogle ældre fundet døde. Lars’ team finder ud af at det er en seriemorder der slår de ældre ihjel. De forsøger at løse sagen.  Man skal læse bogen for at følge udviklingen. De to hovedpersoner i bøgerne blev i C et par – og i D kan man også læse om den udvikling der er i deres parforhold.

Lars får idéerne til sine bøger alle mulige steder fra – men han kan ikke lige sige præcist hvor han får inspirationen fra. Han læser selv bøger og hører lydbøger.  

Virkeligheden er normalt værre end handlingen i mine bøger forklarer Lars Thomassen. Det meste af handlingen er altid realistiske.

PR-Foto

Bogreception

Forlaget Swann holder bogreception nu på mandag på Odense Hovedbibliotek i tidsrummet fra kl. 16 til 18.
Grunden til at det netop foregår i Odense er, at Swann holder til i Odense. 

“Det kan være jeg holder bogreception i Billund på et tidspunkt, det har jeg ikke bestemt mig for endnu forklarer Lars Thomassen, og alle er jo velkomne i Odense til receptionen.”

 

 

Netavisen Grindsted har fået en signeret eksemplar af bogen – og den udlodder vi i en lille konkurrence.

For at komme med i lodtrækningen om bogen, skal du sende en mail med ordene JA TAK i emnefeltet til konkurrence@netavisengrindsted.dk så trækker vi en heldig vinder torsdag aften (20-6-2024) blandt dem der har deltaget i konkurrencen. Vinderen får besked via mail.