Holger Johansen vil gerne have det ser pænt ud i byen

Holger Johansen vil gerne have det ser pænt ud i byen og gør en ekstra indsats for at der ikke er skidt og ukrudt foran bygningerne i midtbyen

Holger arbejdede som murer hos KG Hansen i 45 år inden han gik på pension.

Mange har måske set ham når han har gået og fjernet ukrudt foran forskellige bygninger i byen, Holger vil gerne have det skal se pænt ud i Grindsted. “Det er også for at få tiden til at gå” uddyber Holger Johansen da Netavisen Grindsteds redaktør mødte ham torsdag eftermiddag på Jernbanegade. 

Foto: René Lind Gammelmark

Begyndte på Banegårdsvej

“Jeg begyndte med at gøre det på  Banegårdsvej hvor jeg bor. Jeg har tidligere været en slags vicevært i Grundejerforeningen. Det er jeg ikke længere. Det er hyggeligt at gå og fjerne ukrudtet og det ser godt ud når det er gjort. Så kunne jeg lige tage en tur ned gennem byen også” forklarede Holger Johansen. Det er synd når der er ukrudt op i en halv meters højde mener han.

Det er ikke planen at han skal hele byen igennem. Han er ved at være igennem det meste af de steder hvor han har planlagt. Holger opfordrer dem der har bygningerne til selv at sørge for at der er pænt og ryddeligt foran bygningerne. At man sørger for at fjerne ukrudt og lignende. På den måde kan vi hjælpe hinanden med at have en flot by mener han. 

Holger Johansen får ikke noget for det, han gør det på eget initiativ, og er bare glad for at man kan se hvor han har været.  

Handelsstandsforeningen havde for nogle år siden et par gange hvor nogle af medlemmerne rykkede ud med  hakker, lugejern og koste for at gøre midtbyen ren og fjerne ukrudt.

Foto: René Lind Gammelmark

Hvor mange timer bruger du på det ?

“Det ved jeg ikke lige, det er ikke så vigtigt” udtalte Holger Johansen

 

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark