Kaffe, kage og kreativ hygge på vej til Billund

KaffeFoto: Tina Brødsgaard Andersen (tv) og Solveigh Munkholm Damgaard står bag den populære Vejle-cafe Fra Hånden, som til september åbner filial i Billund. - Foto: Marianne Thorø

Af Marianne Thorø

Kaffe, kage og kreativ hygge på vej til Billund – når Vejle Firmaet “Fra Hånden” åbner filial i Billund

 

Det bliver ren guf for kreative sjæle, når en ny butik rykker ind i de gamle GF Forsikring-lokaler på Butikstorvet i Billund.

Vejle-firmaet Fra Hånden laver en filial i Billund, hvor man midt i august overtager lejemålet med en del af facaden lige ud til Hans Jensens Vej.

Fra Hånden er en cafe med et kreativt miljø, hvor man kan male på keramik eller kreere sine egne smykker, eksempelvis:

– Hos os sidder man og maler på keramik, så brænder vi det og så kommer man og henter det noget tid senere, hvor det er færdigt. Vi har også smykker og noget for børn, så det her er et sted hvor man kommer og hygger samtidig med man er kreativ og får kaffe og kage, så det er jo bare en måde at være sammen på om noget, forklarer Tina Brødsgaard Andersen, der er den ene af de to indehavere af Fra Hånden.

På få år har hun sammen med kompagnonen Solveigh Munkholm Damgaard måtte udvide lokalerne i Vejle – og åbningen i Billund i begyndelsen af september skal ses som et supplement til Vejle:

– Vi trækker mange herude fra og på den her måde, kan vi måske trække endnu flere, siger Solveigh Munkholm Damgaard.

De to leder i øvrigt efter en bestyrer til butikken i Billund, så hvis man er lidt kreativ i hovedet og på fingrene og kunne se sig selv styre en cafe af denne slags i Billund, så hører de gerne om det.