Anders Beyer Olesen hædret for godt kammeratskab

Hædret for godt kammeratskabAnders Beyer Olesen - PR-Foto: HK

Hædret for godt kammeratskab

Anders Beyer Olesen modtager HK’s Fanebærerpris på Grindsted Gymnasie-  og Erhvervsskole.

Prisen bliver uddelt til en særlig elev på hver af regionens uddannelsesinstitutioner indenfor HK’s område.
Anders Beyer Olesen fra Billund er denne sommers modtager af HK Sydjyllands Fanebærerpris på Grindsted Gymnasie- og Erhvervsskole. Han fik et eksemplar af træfiguren Fanebærer af Kay Bojesen og et legat på 4.000 kroner ved dimissionen.

Han blev indstillet af skolen som en, der er gået forrest for at sikre et godt studiemiljø, har udvist et stort engagement og er respekteret af sine med-studerende.

– Anders er altid positiv, loyal og konstruktiv. Han tager altid initiativ til at få løst opgaver på bedste vis og inkluderer andre i klassen ved gruppearbejder og projekter m.v., men er sagtens i stand til at arbejde selvstændigt. Han er elevrepræsentant i skolens lokale uddannelsesudvalg (LUU) og hjælper også til ved Åbent Hus-arrangementer og lignende aktiviteter. Han har en rigtig god forståelse for helheden, for samfundet og for sit omgivende nær-miljø, skriver Grindsted Gymnasie- og Erhvervsskole blandt andet i indstil-lingen til prisen.

HK Sydjyllands Fanebærerpris er stiftet for at sætte fokus på de elever, der gør en ekstra indsats for, at alle har et godt miljø at lære og udvikle sig i. Prisen bliver uddelt til en elev eller studerende på uddannelsesinstitutioner over hele Sydjylland indenfor HK’s faglige område skriver de i en pressemeddelelse.