Elektriker til montage og maskinopbygning 

JOBANNONCE

Elektriker til montage og maskinopbygning 

 

Har du lyst til at arbejde med opbygning af avancerede landbrugsmaskiner? Har du faglig stolthed og befinder du dig godt på en arbejdsplads, hvor ansvarlighed og uhøjtidelighed er en naturlig del af hverdagen? 

 

Så er du måske vores nye kollega i montage- og produktionsafdelingen. 

 

Opbygning af el- og styresystemer på landbrugsmaskiner 

Din arbejdsopgave bliver montage af el- og styresystemer primært på fabriksnye maskiner, men i mindre grad også ved renovering af brugte maskiner. Det omfatter bl.a. 

 

  • Opbygning af tavler og PLC-systemer
  • Montering af ledningsnet, switche/følere, CAN-bus m.v.
  • Test og fejlfinding

 

Lignende opgaver kan forekomme på komplette pumpestationer, og lejlighedsvis kan der være behov for at du deltager i servicebesøg. 

 

Din profil 

Du er gerne faglært elektriker eller automatikmekaniker, men en mekaniker, landbrugsmaskinmekaniker ell. lignende kan med den rette baggrund også sagtens være aktuelt. Du har hænderne ”godt skruet på” og prioriterer at udføre dit arbejde med en flot finish. Du bærer på et godt humør, har almindelig sund fornuft og ansvarlighed, og forstår at andre er afhængige af din indsats. Derfor kan du også give et ekstra nap når travlheden er størst. 

Du har kendskab til engelsk, kan læse el-diagrammer, og har du kendskab til opbygning af el- og hydrauliksystemer, er det bestemt også en fordel. 

 

Vi tilbyder 

Muligheden for at arbejde med avancerede maskiner, der er blandt de allermest klimaeffektive løsninger i landbrugets grønne omstilling. 

For den rette person kan der på sigt blive mulighed for at deltage i det løbende arbejde med videreudviklingen af maskinerne. 

 

Du bliver en del af en ambitiøs og velfungerende arbejdsplads med en flad ledelsesstruktur, hvor vi omgås hinanden i en uformel tone og med et godt humør. Vi tilbyder dig en rimelig løn efter kvalifikationer, som vi supplerer med pensionsordning og personalegoder. 

Vi bestræber os på ikke at have meget overarbejde, men kan periodevis forekomme. 

  

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.  

 

Ansøgning og yderligere oplysninger:  

Teamleder Jesper G. Pedersen, mobil 20523748 eller jgp@agrometer.dk  

Værkfører Leif Lykkehaab, 40386157 eller ll@agrometer.dk  

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Så meget mere…

Agrometer er mest kendt som producent af de ikoniske selvkørende og bugserede maskiner til udbringning af gylle, som vi har markedsført i 30 år. Maskinerne sikrer markedets mest klimaeffektive udbringning af gylle på både danske og internationale marker.

Men Agrometer er så meget mere.

Siden 1977 har vi produceret og leveret udstyr til markvanding, pumpeløsninger til landbruget, industrien og den maritime sektor, og samtidig er vi markedsledende indenfor komplette, automatiske løsninger til sports- og parkvanding.

Virksomheden er beliggende i Grindsted, og beskæftiger ca. 80 medarbejdere. Læs mere på www.agrometer.dk og følg vores verden på både Facebook og LinkedIn.