Dorthe lukker BC Mode senest 31. december 2024

Dorthe lukker BC ModeBC Mode - Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Dorthe Lukker BC Mode seneste den 31. december 2024 – hun har ikke kunne sælge butikken

Dorthe Rahbek  satte i Januar 2024 BC Mode til salg.

Det er dog ikke lykkedes for hende at få butikken solgt, og derfor har hun nu taget den beslutning at lukke butikken.

Dorthe og hendes personale holder butikken åbent normalt, da der i løbet af hele efteråret bliver leveret nye varer, og butikken har masser af varer på lager.

Det har været en svær beslutning for mig at tage, men Dorthe fortæller, at når det negative kommer til at fylde omkring 90% af hendes hverdag, er det tid til at gøre op om man er det rigtige sted i livet. Det har hun konstateret at hun ikke er, så lukningen er for hende den helt rigtige beslutning.

Der har været alt for mange udfordringer siden Dorthe overtog butikken. Corona år og brand. Derudover har vi også været hårdt ramt af personalemangel og sygdom blandt personalet forklarer Dorthe.

“Negativ omtale i forhold til detailhandel, retailpark har ikke været et issue i min beslutning. BC Mode har altid været – og er en  rigtig god butik” lyder det fra Dorthe Rahbek.

“Jeg ved at butikken vil blive savnet af alle vores fantastiske kunder, og vil blive en stor mangel i byen, da BC Mode har været et samlingspunkt for rigtig mange mennesker igennem mange år” udtaler Dorthe Rahbek.

Dorthe Rahbek – Foto: René Lind Gammelmark

“Jeg ved også at mit fantastiske personale vil blive savnet rigtig meget, ikke mindst af mig selv, og det gør meget ondt at lukke deres arbejdsplads.

Gavekort, tilgodebevis og bonus skal være indløst inden den. 1. september 2024.
 
Dorthe takker alle kunderne for deres altid store opbakning til butikken.

 

Læs også

Dorthe Rahbek har sat BC Mode til salg