Sol over Grenelejren – Red Barnet holdt sommerlejr

Privatfoto

Sol over Grenelejren – Red Barnet Billund holdt deres 10. sommerlejr i Familie klubben.

Det blev endnu en fantastisk en af slagsen fortæller Lise Rask.

I årets sommerlejr var det 15 børn og deres familier der fik glæde af at være med i Grenelejren. Vejret var med os og der blev grinet og leget på kryds og tværs, hen over de tre oplevelsesrige dage. De trofaste køkkendamer sørgede løbende for den skønneste hjemmelavede mad og andre herlige lækkerier.

“Nogle af børnene fik lært at tænde bål, men andre lærte at slibe en dolk og snitte pinde. Sammen kunne vi koble det til lejrbålshygge, med snobrød og chokoladeknapper lørdag aften. Her var guitaren også kommet frem, og vi fik rørt sangstemmerne” fortæller Lise Rask. 

Der var også nogle der lærte at sy og reparere sin trøje, mens andre lærte at designe en taske. Nogle af deltagerne tog med på naturvandring, mens andre var på en nat-tur i skoven.

“Sommerlejren havde også besøg fra Videbæk, hvor Karsten lærte deltagerne discgolf, ligesom der også var lokale musikanter der kom forbi for at spille og synge sammen med os” forklarer Lise Rask.

 

En vellykket sommerlejr

Frivillig teamet have bestemt lagt sig i selen for at gøre sommerlejren til noget helt særligt, og vores mange velvillige sponsorer sikrede at der var midler til at få det hele til at ske. Det er vi meget taknemmelige for.

Som frivillig er det en kæmpe glæde at skabe glæde for andre – ikke mindst børn i udsatte positioner.

Hvis det også er noget du har lyst til, så har vi altid plads til flere medmennesker med hjertet på rette sted. Formand Lise Rask kan kontaktes på formandbillund@redbarnet.dk

Red Barnet lokalt ønsker alle en god sommer.

Privatfoto

Sol over Grenelejren

Privatfoto

Sol over Grenelejren

Privatfoto

Sol over Grenelejren

Privatfoto