Markedsbanko i Vorbasse

Efterårsferie banko i Vorbasse FritidscenterArkivfoto: René Lind Gammelmark
Hejnsvig Traktortræk

Markedsbanko i Vorbasse er en fast tradition.

Støtteforeningen for Vorbasse Fritidscenter holder Markeds Banko tirsdag den 16. juli 2024 kl. 19.30 i Vorbasse Fritidscenter.

Støtteforeningen for Vorbasse Fritidscenter regner med at der kommer omkring 500 personer, og anbefaler man kommer i god tid. Dørene bliver åbnet kl. 18. Der vil vær mulighed for at købe smørrebrød, vin, øl og sodavand mv.

Igen i år vil fhv. Formand for Folketinget Henrik Dam Kristensen være opråber og guide os sikkert igennem de 13 runder bankospil.

Der spilles 5 runder før pausen og 7 runder efter pausen + spil nr. 13 hvor vi spiller pladen fuld med en hovedgevinst på kontant kr. 3.000,-

Præmier til banko er 1 række kr. 100,- 2 rækker kr. 200,- og 3 rækker kr. 200,- + sidegevinst til begge sider ved 3 rækker.

I pausen kan der købes kaffe, te, kage mm.

Udover banko vil der også være mulighed for at købe diverse skrabespil. Igen i år har vi vores populære ”lod ringe” (Amerikansk lotteri) hvor lokale erhvervsdrivende, forretninger og private personer har sponseret mange flotte gaver. Der er over 70 gevinster i år.

Støtteforeningen er meget taknemmelig for den store opbakning der er fra både gæster og sponsorer. Vi er meget glade for de frivillige som stiller op og hjælper med at få arrangementet gennemført

Omkring 500 var til bankospil i Vorbasse Fritidscenter

Foto: René Lind Gammelmark

Kontorbutikken refurb banner