Midtjysk Blik ApS søger blikkenslager

Midtjysk Blik ApS
Hejnsvig Traktortræk

Midtjysk Blik ApS søger blikkenslager – er det dig ?

Velkommen hos Midtjysk Blik ApS

Vi er en mindre blikkenslagervirksomhed beliggende i 7200 Grindsted. Vi udfører blikarbejder for erhvervslivet, private og det offentlige med stor faglig indsigt og ekspertise, altid med høj kvalitet og god service for øje.

Jobopslag: Blikkenslager


Din profil

Du er ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret. Du arbejder selvstændigt og bliver ansvarlig for egne projekter. Du er god til at skabe personlige relationer, og du har en positiv tilgang til samarbejdet med kolleger. Du er desuden mødestabil, fleksibel, og du trives i en travl hverdag.

Faglig baggrund/uddannelse

Du er uddannet blikkenslager – gerne med flere års erhvervserfaring
Du drives af at have ansvar for egne projekter
Du arbejder selvstændigt, og du har rigtig gode samarbejdsevner
Du ser muligheder frem for forhindringer
Du behersker dansk i skrift og tale
Du har kørekort B

 

Vi tilbyder

Et spændende og selvstændigt job i en mindre blikkenslagervirksomhed. Du får egen firmabil. Din primære opgave bliver nybyggeri. Vi arbejder på et højt fagligt niveau, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig gennem alsidige opgaver med selvstændighed og ansvar. Du tilbydes et spændende job i en veldrevet virksomhed med en uformel omgangstone, et godt arbejdsmiljø og gode arbejdsforhold. Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt. Løn efter kvalifikationer med pension og sundhedsordning.

Interesseret?

Send en kort ansøgning og dit CV. Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte HenrikKirkegaard på mail henrik@midtjyskblik.dk eller mobil +45 4089 0798.

Vi glæder os til at høre fra dig

 

Midtjysk Blik ApS, Østerbrogade 31, DK-7200 Grindsted, CVR 34218749

Hjemmeside: www.midtjyskblik.dk

Facebookside: https://www.facebook.com/midtjyskblik.dk

Kontorbutikken refurb banner