Karen Ostersen har 40-års jubilæum på Vorbasse Marked

Karen Ostersen - Foto: René Lind Gammelmark
Hejnsvig Traktortræk

Karen Ostersen har 40-års jubilæum på Vorbasse Marked i år.

Karen Ostersen har i år 40-års jubilæum i Røde Kors’s Tombola på Vorbasse Marked.

Karen startede i Ungdoms Røde Kors hvor vi havde nogle handicappede omme på Vestre Skole i Grindsted om aftenen. Så blev der lavet nogle aktiviteter for dem og derfor blev der ikke rigtig brug for os længere husker hun.

Foto: René Lind Gammelmark

Netavisen Grindsteds redaktør mødte Karen i Tombolaen på Vorbasse Marked lørdag formiddag, hvor hun sammen med en af de frivillige var i fuld gang.

Derefter startede Karen som samaritter, hun kom i bestyrelsen for Røde Kors. Vi startede op med Tombola, og synes det var spændende og jeg har fortsat her gennem alle årene. Til at starte med fik vi nogle gevinster fra landskontoret. De gevinster gad folk ikke rigtigt, så Karen kom til at stå for Tombolaen. Karen begyndte så at købe gevinster og det har kørt derud af siden. Vi er to på vagt – i alt 10 til at bemande Tombolaen. Nogle fra bestyrelsen, samt nogle andre frivillige der har været med i mange år.  Jane Jørgensen skal til at overtage det, men jeg vil gerne fortsætte med at komme på markedet.

Karen Ostersen – Foto: René Lind Gammelmark

Karen Ostersen har flere ting i gang i Røde Kors,  blandt andet “Nørklerne”, Patientstøtte på sygehuset og vi er sammen Ulla fra Støtteforeningen for Grindsted Sygehus i gang med at få etableret Stifindere på Sygehuset.

 

Kontorbutikken refurb banner