Fra Politites døgnrapport : Indbrud og butikstyveri

Arkivfoto: Kim Matthai Leland (Politi.dk)

Fra Politiets døgnrapport: indbrud og butikstyveri i Grindsted og Hejnsvig

Heimdalsvej i Grindsted

Fra fredag kl. 13 til lørdag kl. 16.20 er der konstateret at der har været indbrud på et værksted på Heimdalsvej i Grindsted.

Gerningsmændene har klippet et hegn op, hvorefter de har brudt en bagdør op med et koben.

Der er stjålet kobberrør og kobberruller.  Politikommissær Mich Klausen fra Sydøstjyllands Politi fortæller at der endnu ikke er blevet opgjort hvor meget der er stjålet.

 

 

Nyvej i Hejnsvig

Fredag mellem 14 og 15 har der været et indbrud på Nyvej i Hejnsvig. Her er gerningsmændene kommet ind igennem et åbentstående badeværelsesvindue. Der er blevet stjålet fingerringe og et armbåndsur.

 

Butikstyveri i Netto

Lørdag kl.19.30 er der tre butikstyve i Netto (Politiet formoder de er udenlandske).

Gerningsmand A kommer forbi kasselinjen med en kundevogn fyldt med nødder til en værdi af 4751 kr.  Gerningsmand B afledte imens ekspeditionens opmærksomhed. Gerningsmand C forlod stedet umiddelbart kort forinden, muligvis for at gøre klar med en flugtkøretøj forklarer Politikommissær Mich Klausen. Der er en kunde der fortæller det til personalet i Netto, hvorefter man løber ud og finder gerningsmand A med vognen. Gerningsmand A løber fra stedet uden vognen, så den får man tilbage.  Gerningsmand B forsøger en kunde at tilbageholde, men han vrister sig fri og løber derfra.

Mich Klausen fortæller at personale og kunder er afhørt, og der også er videoovervågning fra Netto0, men vil gerne høre fra folk der eventuelt har set de tre butikstyve ved Netto, for Politiet er meget interesseret i at høre mere om hvilken bil de er kommet kørende i kort før kl. 19.30 lørdag aften. Du kan ringe til Politiet på 114

Kontorbutikken refurb banner