Nicki Jack kommer til Sommermusik på Torvet.

Nicki Jack kommer til SommermusikNicki Jack - PR-Foto
Hejnsvig Traktortræk

Nicki Jack kommer til Sommermusik på Torvet fredag den 2. august

Det bliver et for os nyt navn, der den 2. august indtager teltscenen på Torvet i Grindsted. Men han er en særdeles rutineret herre med mange års erfaring i at skabe en fest.

Nicki Jack er guitarist & sanger med udtryk. Han spiller primært et bredt repertoire af rock og pophits fra de sidste seks årtier.

Nicki Jack har været en del af den danske musikscene siden 2002, og spiller årligt mere end 100 shows i både ind- og udland. Alt fra bryllupper til festivaler.

Nicki Jack har supportet navne som: Dizzy Mizz Lizzy, Carpark North, TV2, Mike Tramp, Pretty Maids, Scarlet Pleasure, Johnny Madsen, Georgia Satellites m.fl.

Endvidere har han haft flere TV-optrædener på TV2 & DK4, samt en TAKROCK Tv-reklame med D-A-D.

Nicki står alene på scenen, men han leverer et show og optræden som et helt band! Han skal helt klart opleves.

Det er fredag den 2. august kl. 15.00 – 18.00, og det foregår som altid på Torvet i Grindsted.

Arrangementet er igen en gratis koncert og det kan kun lade sig gøre pga. støtte fra Billund Kommune og GEV. Vi fra arrangørernes side er meget taknemmelige for støtten, der gør at vi kan være med til, at skabe liv i Grindsted Bymidte.

Da vi har et begrænset antal stole, er man velkommen til selv at medbringe en festivalstol. Man er også velkommen til at medbringe en paraply – men vi satser på, at den forbliver klappet samme skriver Jan Poulsen i en pressemmeddelelse

Kontorbutikken refurb banner