Cafe C Restaurant åbnede mandag

Foto: René Lind Gammelmark

Mandag åbnede Cafe C Restaurant på Hovedgaden 6 i Sdr. Omme

Shevan Hussein ejer det nye spisested er kendt i Sdr.Omme.

Han har tidligere arbejdet og ejet Pizzeriaet i den anden ende af byen, men det har han solgt for at starte Cafe C Restaurant.

Det nye spisested sælger ikke pizza, men derimod Burgere, steaks, kød og pastaretter, durum, nachos, pølsemix, kebabmix, grillkyllinger mv.

Da Netavisen Grindsteds redaktør var forbi mandag aften, var det Sheavans 18-årige bror Kamal der blev interviewet, for Shevan var taget ud for at hente kaffemaskinen, der ellers skulle have været leveret i lørdags.

Kamal  Hussein – Foto: René Lind Gammelmark

Kamal og hjælper med forskellige ting i restauranten.   Baggrunden for at starte et nyt spisested op i Sdr.Omme er at der “mangler liv i Sdr.Omme” udtaler Kamal. Mens min bror var på Pizzeriaet kunne han mærke på folk at de gerne ville kunne købe andet end pizza og pommes frites,

 

“Vi åbnede kl. 12 så det er helt nyt for folk i byen. Vi har haft en del kunder – og de har fortalt os at de er glade og tilfredse”. “Vi har også spurgt de første kunder om der var noget vi kunne gøre bedre med serveringen mv. de var tilfredse og kom men input” forklarer Kamal.

Lokalerne har fået en overhaling, og kunderne har taget godt imod.  Vi har selv renoveret lokalerne og køkkenet har fået nyt inventar og maskiner.

 

Vi starter op med at folk kan hente mad og spise her

Til at starte med kan man ikke bestille mad som vi skal levere. Hvis der bliver stor efterspørgsel på levering, så er det noget vi vil tage op til overvejelse.

“Man kan bestille maden enten via telefon eller online via internettet til afhentning her i Restauranten” forklarede Kamal. “Det vil nok være i weekenderne vi får mest travlt.”

Vi har åbent fra kl. 12 til 21 alle ugens dage fortæller Kamal.

Foto: René Lind Gammelmark

 

Kontorbutikken refurb banner