Takeoff er sceneklar

Foto: René Lind Gammelmark

Takeoff er sceneklar – de 4 medlemmer brænder for at spille musik

Bandet Takeoff der består af Allan Rasmussen (bas), Bryan Kloster (forsanger og guitar), Kevin Christensen (sang og guitar) samt Janus Stanley (trommer) glæder sig til at komme i gang med musikken efter en lang pause.

 

Det hele startede i 1990’erne

Allan og Kevin startede i 1990’erne i Sweet Kiss hvor Kevins bror Glenn var med på trommer, og Flemming Marquardt var med på bas(Partybussen).”Vi ventede på at Bryan blev gammel nok” udtaler Allan og Kevin. Det var han i midten af 90’erne, hvor også Sune Appel kom til Sweet Kiss hvor han spillede guitar. Allan begyndte at spille bas i stedet for guitar.

Kevin og Sune var sammen på guitarskole i Amerika.

I 2002 startede Janus (trommer) , Allan, Brian og Kevin med bandet Takeoff. Musikstilen blev mere 90’er rockstil.

Efter en del år på forskellige scener besluttede de fire sig for at prioritere familielivet omkring 2007-2008, og har siden hen holdt kontakten.

 

I efteråret 2023 besluttede de at starte Takeoff op igen

De fire bandmedlemmer har alle sammen jobs ved siden af – og skal ikke leve af musikken.   “Vi spiller det musik vi godt kan lide – og noget vi kan stå inde for, i stedet for at ramme det musik som vi tror folk kan lide” udtaler de.

Bandmedlemmerne går ikke på kompromis og kan godt lide heavyrock. Heavyrocken bliver tonet ned, alt efter hvor bandet spiller.

Foto: René Lind Gammelmark

4 Lørdage med fuld fart på

På lørdag kan du møde Takeoff til Musik i Gryden, herefter den 10. august spiller de til åbent hus hos U.S. Turtle Power i Sdr.Omme hvor de tidligere var husorkester 10 år i træk, først som Sweet Kiss og til sidst som Takeoff.  De spiller også til Grindsted Festuge, hvor Jan Poulsen lavede aftale med dem. Bandet kan også opleves til Fuckdale Havefest 2024 den 17. august på Fugdalvej i Hejnsvig.

 

Har flere forskellige ting i støbeskeen

Efter de fire lørdage med fuld fart på, har bandet flere andre ting i støbeskeen.  De kalder det en slags Takeoff 2.0 den version af bandet de nu har startet op med. Bandet spiller det de slev kan lide – og det nyeste nummer er nok fra første del af 2000’erne.

“Vi vil gerne til at lave nogle nye egenproducerede numre, i stil med det vi gjorde med “Times of changes CD’en i 2003”. Det er bandets egen stil og egen musik. Bandmedlemmerne er enige om at musik er tidløs. “Det musik vi vil lave skal være noget med smæk på – og noget vi kan identificere os med. Vi vil hellere have færre spillejobs, men spillejobs der giver mening”.

 

4 Forskellige mennesker

De er 4 forskellige mennesker, og når de skriver musik, er det noget de alle gerne vil. Det er nok Kevin og Bryan der skriver mest, men de blander sig alle i det hele.  Hver mand styrer sit instrument og kommer med inspiration til numrene.

Brian skriver tekster, melodien laver de sammen, så det at skrive musik er et bandproces.  

Takeoff er utrolig taknemmelige for den modtagelse de har fået i forbindelse med gendannelsen af bandet og glæder sig til at kunne sige tak med noget musik.

Foto: René Lind Gammelmark

Kontorbutikken refurb banner