Dr. Diesel er grydeklar

Foto: René Lind Gammelmark

Dr.Diesel er grydeklar når de på lørdag skal optræde for publikum til Musik i Gryden

På lørdag spiller Dr.Diesel til Musik i Gryden. Det er de 4 musikere Jens Peter Madsen, Stefan Møller, Tonny Refshøj og Ulrik Sand Poulsen der i 2022 havde 25-års jubilæum der indtager scenen.

Bandet der har lokale rødder har øvelokale i Sdr.Omme.

De er rigtig glade for at få tilbuddet om at spille til Musik i Gryden i år,. Bandet har ønsket lige netop dette i flere år.  Bandet har ikke så mange spillejobs i Grindsted, dog er de en fast tilbagevendende begivenhed til Sankt Hans i Østbyen. 

På Musik i Grydens facebookside har der været rigtig mange opfordringer til at få Dr.Diesel til at spille. “Det er fedt at man har bragt det lokale musikliv på banen til Musik i Gryden, og det håber vi bliver til et fast indslag hvert år udtaler bandmedlemmerne.”

På repertoiret er der en god blanding af musik fra Rock’n Roll til noget alle kan synge med på. Alle til fest skal have en fest lyder det fra bandet.

Bandet får ofte tak for den måde de er på, og den gode underholdning. De fire musikere er meget jordnære. Det er også dejligt at vi får lov til at komme tilbage gang efter gang for at spille de forskellige steder.  

Efter Corona har bandet ikke haft så meget i sejlene som de har nu. Før Corona havde de også travlt, men nu er publikum bland andet blevet yngre.  De startede sæsonen i Holstebro, og weekenden efter Musik i Gryden skal de spille til Nostalgi Festival i Holstebro, efter Hit med 80’erne.

Dr. Diesel spiller hvert år om onsdagen til Jydefesten til et totalt proppet telt, hvor stemningen er helt i top. De synes det er sjovt at kunne give den gas også lokalt.

 

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Læs også

Dr.Diesel fejrer 25-års jubilæum med koncert den 8. oktober

Kontorbutikken refurb banner