Softgun-pistol skabte større politiindsats i Filskov

Foto: René Lind Gammelmark

Softgun-pistol skabte større politiindsats i Filskov tirsdag aften

Sydøstjyllands Politi modtog tirsdag aften omkring klokken 18.30 en anmeldelse fra en borger, der var blevet truet med en pistollignende genstand i Filskov.

Politiet iværksatte straks en politiindsats. Den førte omkring klokken 19.00 til, at en bil blev forsøgt standset i Filskov. Personen, der førte bilen, forsøgte at køre fra stedet, og politiet afgav i den forbindelse varselsskud. Bilen blev herefter standset, og to personer blev anholdt.

De anholdte er en 26-årig mand samt en 38-årig kvinde, der begge har bopæl i Billund Kommune.

I forlængelse af anholdelserne blev der fundet en softgun-pistol.

”Når vi modtager anmeldelser, der vedrører en pistol eller pistollignende genstande, tager vi det naturligvis meget alvorligt. Det gjorde vi også i dette tilfælde, hvor vi var talstærkt til stede i Filskov. På baggrund af gårsdagens hændelse sørger vi også for at være ekstra til stede i Filskov i dag, så vi kan komme i dialog med de borgere, der måtte ønske at få en snak med os,” siger politikommissær Brian Kristiansen.

Den 26-årige mand er blevet sigtet for trusler på livet, mens den 38-årig kvinde er sigtet for have kørt bil, imens hun var påvirket af euforiserende stoffer samt for overtrædelse af knivloven.

Det er blevet vurderet, at der ikke er grundlag for at fremstille de anholdte i et grundlovsforhør.

Som det altid er tilfældet, når politiet afgiver varselsskud, er Den Uafhængige Politiklagemyndighed blevet orienteret.

Ingen personer kom til skade i forbindelse med hændelsen skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Kontorbutikken refurb banner