Michael Jepsen Jensen går efter DM-guldet

Michael Jepsen Jensen - Foto: René Lind Gammelmark

Michael Jepsen Jensen: Jeg går efter DM-Guldet

Onsdag den 7. August kl 19.00 skal der for første gang i Grindsted’s historie køres om titlen som dansk mester på Grindsted Speedway Center.

Det lokale islæt, Michael Jepsen Jensen, som bor i Grindsted og til daglig kører for Slangerup Speedway Klub, stiller op til DM med høje forventninger og ser frem til at kører finalen i hans hjemby.

 

Hvad er Michaels forventninger til finalen?

“Mit første mål er at komme i top fem, som betyder kvalifikation til næste års GP/ SEC kvalifikation. Jeg tror også på, at sejren kan blive min og det er selvfølgelig helt klart målet at vinde DM-titlen på Grindsted Speedway Center” fortæller Michael.

 

Hvordan bliver det at køre finalen i Grindsted?

“Det betyder en del for mig, at finalen bliver kørt i Grindsted, og jeg håber selvfølgelig på en god lokal opbakning! Selvom jeg ikke har kørt derude så mange gange de sidste mange år, kan jeg godt lide den lille lokale bane. Jeg føler dog ikke, at jeg har en fordel med hensyn til kendskab, da banen er blevet ændret en del, siden jeg kørte for Grindsted. Det bliver hårdt, og der skal hænges i men jeg tror på det!” siger Michael.

Oplev Michael Jepsen Jensen og resten af den danske elite på onsdag den7 August kl 19.00 på Grindsted-banen.

Billetter kan købes på billetlugen, børn under 16 år har gratis adgang.

Vær opmærksom på at  Sæsonkort og fribilletter til speedwayligaen, ikke gælder til DM-finalen.

Kontorbutikken refurb banner