Kom med til indvielse af det nye aktivitetscenter i Grindsted

Vesterbrogade 1 - Foto: René Lind Gammelmark

Kom med til indvielse af det nye aktivitetscenter i Grindsted den 1. september

Søndag den 1. september indvies GRAND – Seniorhuset i Grindsted med snoreklip, tale og fællessang.

Det nye aktivitetscenter kommer fremadrettet til at rumme en del af kommunens frivillige aktiviteter, og alle er velkomne til indvielsen skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Lokalerne på Vesterbrogade 1 i Grindsted får nye beboere og en ny funktion fra den 1. september, når GRAND – Seniorhuset indvies med et åbent arrangement, hvor alle er velkomne til at deltage. Navnet har historisk vingesus ved at referere til Grand Hotel, der tidligere har holdt til i dele af lokalerne. De øvrige lokaler har tidligere været ejet af Vestjysk Bank.  

Det nye seniorhus erstatter de frivillige aktiviteter, der tidligere har fundet sted på Mødestedet, og kommer til at huse kommunens frivillige aktiviteter og dermed tilføre mere liv til Grindsted bymidte.

”Jeg glæder mig meget til at indvie GRAND – Seniorhuset, som jeg er sikker på, kommer til at danne en god ramme omkring de mange aktiviteter, som vores frivillige i kommunen skaber. Jeg håber samtidig, at mange vil benytte muligheden for at komme og se huset, høre om foreningerne og de mange muligheder, som findes her,” udtaler Ann Charlotte G. Vilstrup, formand for Voksenudvalget.

 

Indvielse fejres med bobler og kransekage

Navnet GRAND – Seniorhuset blev valgt i marts efter en proces, hvor Voksenudvalget i Billund Kommune inddrog kommunens frivillige råd, og det trækker tråde til bygningens fortid som hotel og et naturligt mødested i Grindsted.

Indvielsen af det nye samlingssted for kommunens frivillige foreninger fejres med fællessang efterfulgt af en indvielsestale ved udvalgsformand Ann Charlotte G. Vilstrup. Efter snoren officielt er blevet klippet over, vil der være mulighed for at opleve huset, møde foreningerne og høre om deres aktivitetstilbud.

Til indvielsen serveres et glas bobler, både med og uden alkohol, kransekage og kaffe. Alle er velkomne og tilmelding er ikke nødvendig.

Da Grindsted Festuge afholdes i samme tidsrum, er parkeringspladsen på Birketorvet er fyldt med streetfood, hvorfor deltagere i bil opfordres til at parkere andre steder for eksempel på Engtorv, Vesterbrogade eller Nørretorv.

 

Program

Hvornår: Søndag den 1. september 2024 kl. 15.00-17.00
Hvor: Vesterbrogade 1, 7200 Grindsted
Kl. 15.00: Fællessang
Kl. 15.05: Tale ved formand for Voksenudvalget Ann Charlotte G. Vilstrup
Kl. 15.15: Snoreklip ved formanden for Voksenudvalget Ann Charlotte G. Vilstrup og Brugerrådet
Kl. 15.20: Fællessang
Kl. 15.25: Oplev huset og mød foreningerne
Kl. 17.00: Tak for i dag

Kontorbutikken refurb banner