Grindsted Revyen får støtte fra Ole Kirk’s Fond

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Revyen får støtte fra Ole Kirk’s Fond til forestilling for syge og socialt udsatte

 

Når Grindsted Revyen for tredje gang får premiere i januar 2025, bliver det med støtte fra Ole Kirk’s Fond til en helt speciel forestilling.

Her vil revyens direktører, Birgitte Antonius og John Skou, nemlig tilbyde en gratis forestilling til syge og socialt udsatte i hele Billund Kommune.

– Vi er meget glade for, at Ole Kirk’s Fond har givet os et flot tilskud på i alt 42.000 kr. og dermed mulighed for at kunne gøre en forskel for dem, der går igennem en svær periode i deres liv, fortæller Birgitte Antonius.

Revyen går ind i sit tredje år og har allerede bevist, at den kan trække gæster udefra. Der er blandt andet indgået en aftale med Small Danish Hotels og Hotel Hedemarken om et samarbejde og busselskaber lægger vejen forbi revyen med gæster udefra.

Men det også Grindsted Revyens ambition at gøre revyen til en lokal begivenhed, fortæller revyens anden direktør, John Skou:

“Grindsted Revyen er en begivenhed for alle i Grindsted og Billund Kommune. En national revy hvor nogle af landets dygtigste revyskuespillere optræder med vores eget hold. Derfor er vi meget taknemmelige for støtten fra Ole Kirks Fond. Det giver os mulighed for at kunne invitere flere med til revyfesten”.

Det bliver samtidig et særligt revyår, idet skuespilleren Farshad Kholghi er med på revyholdet.

” Vi er stolte over, at Farshad har valgt at fejre sit 40 års jubilæum i den by, hvor han første gang stod på scenen” ,fortæller John Skou.

Det er blandt andet lokalafdelinger af Parkinson, Kræftens Bekæmpelse, Headspace, Jydepotten og lignende foreninger, der får tilbudt billetterne i løbet af efteråret. Forestillingen finder sted fredag den 24. januar om eftermiddagen i Kulturhuset Kino. 

Kontorbutikken refurb banner