Jazz Med To slutter Sommermusik på Torvet 2024

Fredaghygge med Live Musik på TorvetPR-Foto

Jazz Med To slutter rækken af “Sommermusik på Torvet” – nu på fredag den 23. august fra kl. 15 til 18.

Denne sæsons sidste omgang Sommermusik på Torvet bliver et festligt gensyn med Jazz Med To der også var på programmet sidste år.

Ganske som de øvrige fredage i denne sæson, vil Torvet i Grindsted swinge af skøn musik, når Jazz Med To byder på en enestående musikalsk oplevelse.

De to dygtige musikere, formår at skabe magi på scenen. Publikum vil blive taget med på en rejse gennem den pulserende verden af Jazz. Fra New Orleans’ swingende rytmer til danske melodier i Jazzforklædning, vil der være noget for enhver smag forklarer Jan Poulsen.

Jazz Med To præsenterer en perlerække af numre, der spænder fra klassiske hits af Leo Mathiesen og Kai Normann Andersen til legendariske kompositioner af Louis Armstrong. Derudover vil publikum også kunne nyde hits fra John Mogensen og Bjarne Lillers repertoire, der vil give koncerten en ekstra dimension af dansk jazzhistorie.

Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag med musik i særklasse, hvor både unge og gamle kan samles og nyde den unikke stemning, som kun livejazz kan skabe. Med numre som “A kiss to build a Dream on” og “Fly me to the Moon” vil publikum blive taget med på en musikalsk rejse, der vil vække følelser og minder

 

Jazz Med To består af:

Søren Peter Frøsig / trompet og sang

Steffan Grarup / klaver

 

Arrangementet er som sædvanlig med fri entre’, hvilket kun kan lade sig gøre pga. at vi igen i år har opbakning fra Billund Kommune og så har vi i 2024 fået en flot donation fra GEV fortæller Jan Poulsen.

 

Grindsted Handel og Grindsted Musikforening ser frem til at se mange publikummer på fredag på Torvet i

Kontorbutikken refurb banner