To personer varetægtsfængsles for vold og frihedsberøvelse

Foto: René Lind Gammelmark

En 38-årig kvinde og en 26-årig mand er efter et grundlovsforhør onsdag blevet varetægtsfængslet i to uger.

De er sigtet for grov vold mod og frihedsberøvelse af en 15-årig dreng.

 

Sydøstjyllands Politi har sigtet to personer for flere forhold i en sag, hvor den forurettede er en 15-årig dreng. De to personer er onsdag blevet fremstillet i grundlovsforhør og efterfølgende varetægtsfængslet i to uger for vold og frihedsberøvelse.

De to varetægtsfængslede er henholdsvis en 38-årig kvinde og en 26-årig mand. De har begge bopæl i Billund Kommune.

De er sigtet for ved på adresser i Filskov og Langelund at have frihedsberøvet samt udsat den 15-årige for grov vold ved at give ham en pose over hovedet, binde ham til en stol samt tildele ham flere slag og spark på krop og ben. De er også sigtet for at true ham med et luftgevær og en hammer. Frihedsberøvelsen fandt ifølge sigtelsen sted fra natten til mandag klokken 01.00 til mandag eftermiddag klokken 15.00.

Manden erkender delvist, mens kvinden nægter sig skyldig.

Grundlovsforhøret fandt sted ved Retten i Kolding, og her blev det afgjort, at den 38-årige kvinde og den 26-årige mand skal varetægtsfængsles i to uger. Kvinden har kæret varetægtsfængslingen.

Grundlovsforhøret blev på anmodning fra anklagemyndigheden holdt for lukkede døre af hensyn til efterforskningen. Af samme årsag kan Sydøstjyllands Politi ikke dele yderligere oplysninger om sagen på nuværende tidspunkt skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

 

Kontorbutikken refurb banner