Bueskytter fra Hinnum Hut udfordrer Kommunalebestyrelsen til Combat Archery

Foto: René Lind Gammelmatrk

Bueskytter fra Hinnum Hut udfordrer Kommunalbestyrelsen til Combat Archery i forbindelse med Stafet For Livet den 7. – 8. september.

De frivillig ungdomsskytter fra Hinnum Hut har en opfordring til Kommunalbestyrelsen

Kære Kommunalbestyrelse i Billund Kommune

I er sikkert som alle andre i kommunen bekendt med at Stafet for livet afholdes 7–8. september i på stadion i Filskov og at dette arrangement er til indsamling for bekæmpelse af kræft samt støtte til de kræftramte i vores lokalområde.

Hvad I ikke ved er at lørdag den 7 september fra kl. 13.00 til kl. 13.30 står vi (nogle unge mennesker fra Hinnum Hut Bueskytteklub) klar til at udfordre jer til Combat Archery.

Stil op med jeres bedste hold (I skal bruge 5 spillere) og vi er klar til at giver jer kamp til stregen og en sjov oplevelse med på vejen.

Vi stiller selvfølgelig op med komplet udstyr til jer og super god instruktion så I er passende klædt på til matchen mod os.

Skulle I have tvivl om hvor farligt det er (sjovt) har formanden lovet, at I kan ringe til ham så skal han nok berolige jer.

I kan finde ham på vores hjemmeside https://www.hinnum-hut.dk/

PS. Vi kæmper om den største præmie af dem alle ÆREN og nogle vil måske endda gå så langt som til at sige, retten til at prale med at have vundet!

Kontorbutikken refurb banner