Ugens Film Uge 35/2024 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 35/2024 i Grindsted Kino er filmene Mørkeland og 10. liv

 

Mørkeland – vises 26. august til den 1. september

Den politiske thriller ‘Mørkeland’ en efterfølgeren til Kongekabale fra 2004 og er ligeledes baseret på en roman af Niels Krause-Kjærs. Således fortsætter historien om journalisten Ulrik Torp og giver samtidig en ny status på demokratiets tilstand i Danmark.

‘Mørkeland’ tager sin begyndelse, da Torp efter en fyringsrunde og længere tid på kontanthjælp ender i virksomhedspraktik på sin tidligere arbejdsplads, Dagbladet, hvor hans gamle kollega og nu chefredaktør, Henrik Moll, beder ham dække et mord på en ung fuldmægtig i Indenrigsministeriet. Sammen med to unge praktikanter kommer Torp på sporet af en lille kreds af tidligere politikere og topembedsmænd, der ikke skyr nogen midler for at sikre sig, at magten bliver på de rette hænder.

Biografklub Danmark

Ugens Film

PR-Foto

 

10 liv – vises 31. august

Filmen ’10 liv’ er en humoristisk og hjertevarm fortælling om en lidt for uheldig kat. 

Der er tale om den forkælede og egoistiske kat, der tager livet lidt for givet, efter at han reddes af Rose, en godhjertet og passioneret studerende. 

Da han mister sit niende liv, melder Skæbnen sig på banen for at sende ham ud på en transformerende rejse, hvor han skal ændre sig fra kun at tænke på sig selv til at blive en selvopofrende helt… 

Han tildeles derfor ni nye liv og alt er godt… eller vent! 

Intet er tæt på at være godt, for vores lidt for tykke ven må leve sine nytildelte liv under helt andre former end han har været vant til. Lad den vanvittige rejse begynde!

 

PR-Foto

Biografklub Danmark abonnement

til den nye sæson 24/25 er nu til salg, kan købes i biografens åbningstid.

 

Ugens Film

Kontorbutikken refurb banner