Fra Rocker til Præst – foredrag med Martin Bentsen

Martin Bentsen - Foto: René Lind Gammelmark

Fra Rocker til Præst – foredrag i Sdr.Omme Multicenter

Onsdag den 4. september 2024 har Aktive Kvinder i Sdr.Omme foredrag i Sdr.Omme Multicenter med 43-årige Martin Bentsen

Martin Bentsen der er 43 år gammel og præst  fortæller sin hudløs ærlig livshistorie. Martin har haft en hård opvækst der har været præget af omsorgssvivt, institutioner, stofmisbrug og starten på en kriminel løbebane. Det resulterede i 13 års fængsel og til sidst medlemsskab af rockergruppen Bandidos.

Martin har været opgivet af alle instanser og til sidst sig selv. Den beskrivelse psykiatere og psykologer har givet ham er Martin er uden for pædagogisk og terapeutisk rækkevidde.

Under foredraget vil han fortælle om de indre kampe han havde, hvordan han kom længere og længere ud i stofmisbrug og længere ind i det kriminelle miljø .

Det hele blev vendt på hovedet efter han i fængslet åbnede Biblen og begyndte at bede til Gud. Han kom til at tro og det forandrede fuldstændig hans måde at se sig selv og andre mennesker på. I kommer til at hører om den lange og hårde kamp det var, at få lært de helt basale ting som at finde ud af sine følelser . Det var lettere sagt end gjort at få stablet et helt nyt liv og identitet op fra bunden.

Tilmelding er nødvendig til Tove Rasmussen 23461005 eller Ida Mølgård 41458365   senest den 31. august 2024

Kontorbutikken refurb banner