Senior Dage i MAGION Fitness – Gratis Træning og Fællesskab i September

Senior Dage i MAGION Fitness PR-Foto: MAGION

Senior Dage i MAGION Fitness 

 

MAGION Fitness inviterer alle seniorer til en måned med fokus på sundhed, fællesskab og velvære.

I september åbner vi dørene for en særlig Senior Dag hver tirsdag og torsdag fra kl. 8.00-12.00.

Her får du mulighed for at prøve kræfterne med nogle af vores fitness hold. Tag afsted sammen med en ven, din samlever eller en bekendt – og hold dig i form helt gratis!

På Senior Dage kan I sammen prøve kræfter med vores populære seniorhold, der er tilpasset både begyndere og øvede:

Stole Yoga – Tirsdag kl. 8.15-9.00

En skånsom yogaform, hvor kroppen bevæges på en forsvarlig måde med hensyn til eventuelle udfordringer. Mange af vores medlemmer oplever, at selv de mindste muskler bliver aktiveret, og at ømme muskelspændinger løsnes. Holdet er allerede blevet en stor succes! Instruktør: Ella Gudnadottir.

 

Formiddags Cycling – Tirsdag kl. 9.00-9.45

Perfekt for dig, der ønsker at få sved på panden, men i dit eget tempo. Du kan selv justere sværhedsgraden, og vores dygtige instruktør hjælper med opsætningen af cyklen. Du kan låne cykelsko, eller bruge dine egne. Husk en vanddunk! Instruktør: Henning Johansen.

 

Mave, Lænd, Balance – Torsdag kl. 8.15-9.00

Her styrker vi mavemusklerne, arbejder med lænden og udfordrer balancen. Det giver en bedre kropsbevidsthed og er særlig gavnligt for en sund og aktiv hverdag. Instruktør: Rikke.

Efter træningen byder vi på kaffe og frisk frugt, hvor I kan hygge jer og få en snak med de andre deltagere. Derudover tilbyder vi også en kropsanalyse på vores avancerede tanitavægt, som blandt andet kan måle din kropsalder, muskelmasse og fedtprocent.

Vores team står klar i receptionen til at byde jer velkommen og give en rundvisning i centret. Hvis du ønsker at tilmelde dig eller en bekendt til nogle af holdene, er du velkommen til at henvende dig i informationen – pladserne tildeles efter først-til-mølle-princippet.

Vi glæder os til at skabe nogle hyggelige og aktive formiddage sammen i september! skriver MAGION Fitness i en pressemeddelelse.
Senior dage er for alle over 65 år.

Kontorbutikken refurb banner