Fortræning til Sydbank Walk & Run på en helt ny måde

Foto: René Lind Gammelmark

Fortræning til Sydbank Walk & Run på en helt ny måde – det blev det i hvert fald for nogle af deltagerne

Tirsdag var der første omgang fortræning til årets Sydbank Walk & Run. Det foregik hos Sport 24 på Nørre Torv i Grindsted.

Grindsted Motion havde overladt træningen og arrangementet til Sport 24 og David Møller der er konsulent hos New Balance der laver løbesko.

Det blev en anden træningsmåde end deltagerne i fortræningen plejer at deltage i.

Poul Lund Mikkelsen fortæller at i stedet for at der er et par af deltagerne der har taget de traditionelle ture, mens andre deltog i Davids træning. Der var godt 30 personer der deltog til tirsdagens fortræning.

 

David Møller fra New Balance fortæller: 

Vi har haft fokus på at få løbeklubberne til at lave en anderledes træning end de plejer. Fokus skal være at man skal have det sjovt. Man skal kunne bevæge sig i sit eget tempo og efter sit eget temperament, uden at man føler sig sat eller bagud. Det, der er det gode ved at man leger, er, at man glemmer tid og sted, og måske også hvor hårdt det er, fordi man har fokus på opgaven. Det er det løberne har prøvet i dag.

En af opgaverne har været at løberne skulle fornemme tid,  hvornår tror man at der er gået x antal minutter. Den sidste opgave gik ud på at man skulle prøve at få samlet nogle kort ind, så hvert hold skulle samle flest muligt mange kort ind pr. hold. Kortene skulle afleveres til Kristian og Jacob fra Sport 24 og mig selv.

Efter træningen er slut har deltagerne haft mulighed for at tale med David om New Balance løbesko. David har været hos Sport 24 hele dagen, hvor man løbende har kunnet komme ind i butikken, og tage en tur ud i byen for at løbe i skoene.
David kommer tilbage når der er Sydbank Løb, så løberne kan få lov til at prøve at løbe Sydbank Walk & Run i et par New Balance løbesko. 

 

Her er datoerne for de næste aftener hvor der er fortræning kl.18.00

3. september hos Café J
10. september hos Grindsted Uddannelsescenter
17. september hos Skouniverset
24. september hos Tandlægerne Birketorvet
1. oktober hos Sydbank.

Foto: René Lind Gammelmark

David Møller fra New Balance – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Kontorbutikken refurb banner