Morten bød mest på middag med borgmesteren

Morten bød mest på middagBorgmester Stephanie Storbank og Morten H. Ravn - Foto: Marianne Thorø

Af Marianne Thorø

Da Billund kommune i forbindelse med DanmarksIndsamlingen udbød en middag med borgmester Stephanie Storbank på auktion, slog Morten H. Ravn fra Billund til.

Han bød ind og vandt auktionen, og onsdag skulle begivenheden så finde sted: en tur i WOW Park med middag over bål.

– Nu bor jeg jo i Billund, så jeg glæder mig til at få en snak med Stephanie omkring skolen, foreningslivet og lidt om Billund generelt set. Jeg er jo aktiv alle stederne, så det er jo en god mulighed. Der er mange ting, der rører sig i Billund, så det er en oplagt mulighed at snakke om det, siger Morten H. Ravn forud for middagen med borgmesteren.

Og Stephanie Storbank selv tror bestemt hun får noget ud af aftenen med Morten H. Ravn – ligesom hun gør det når hun ved andre lejligheder møder borgerne på tomandshånd:

– Jeg bliver altid klogere når jeg mødes med borgerne, og det tror jeg da bestemt også jeg gør i aften med de her to timer sammen med Morten. Så vi kan blive klogere sammen og lave noget sjovt sammen samtidig, smiler borgmesteren.

Hun er i det hele taget glad for at borgerne gerne vil mødes med hende.

– Det er ikke altid for at brokke sig, men ofte også fordi man har noget at byde ind med, eller er nysgerrig på hvorfor vi træffer de beslutninger som vi gør. Så det der med at man kan nuancere hinanden, synes jeg er fantastisk, så det er fedt at Morten på den her måde byder sig til, siger Stephanie Storbank.

Det er ikke offentliggjort hvad Morten H. Ravn måtte punge ud med for middagen med Stephanie Storbank, men mindstebuddet for alle de kommunale udbud på auktionen dengang var 5000 kr. 

Kontorbutikken refurb banner