Stafet for livet – for 11. gang i Billund Kommune

Foto: René Lind Gammelmark
Hejnsvig Traktortræk

Stafet for livet – for 11. gang i Billund Kommune – denne gang foregår det den 7. – 8. september

Styregruppen for Stafet for Livet i Billund Kommune melder klar til endnu engang at afholde den traditionsrige weekend fyldt med masser af aktiviter for deltagere i alle aldre

Årets stafet for livet forgår som sædvanligt på Filskov Stadion, og denne gang er det lørdag den 7. og søndag den 8. september fra kl. 11 til 11.

Det er igen i år lykkedes for arbejdsgruppen at få de mange solister, aktører, musikere mv. til at stille op i den gode sags tjeneste, helt uden vederlag.

Der bliver masser af aktiviteter man kan deltage i – udover det der er det allervigtigste, nemlig at gå eller løbe en masse runder på de tre ruter, for dermed at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde i kampen mod kræft.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 18 hold, og mere end 300 tdeltagere, 63 fightere, og flere kommer til løbende – så det tegner rigtig godt lyder det fra Niels Pedersen.

Vi har plads til mange flere deltagere, så man skal endelig ikke holde sig tilbage, og er man forhindret kan man stadigvæk støtte et hold eller en deltager via stafettens hjemmeside. Vi hjælper gerne med tilmeldingen forklarer Niels Pedersen.

 

Åbning

Åbningen sker lørdag kl. 11 anført af den gule fighterbil, LEGOLAND Billund Garden og de mange fightere efterfulgt af alle deltagerne.

Efter første runde sendes de mange balloner til vejrs, som symbol på at sygdommen sendes væk, herefter starter den store stafetweekend.

Alle fighterne bliver forklælet med en lækker fighterfrokost inden de også kan tage del i alle aktiviteterne

 

Børnestafet

Der bliver i år både 24 minutters børnestafet, stenmaling, tryllekunstner, tombola, bankospil, stafetlotteri, wellnesstelt med både frisører, fodterapeut og massører, som alle arbejder gratis i dagens anledning. Dermed går behandlingernes pris ubeskåret til Stafet for livet.

 

Nye aktiviteter

Af nye aktiviteter nævner Niels Pedersen et børnehospital, hvor alle børn og barnlige sjæle kan få lavet et sundhedstjek på deres medbragte bamser. Der ud over kommer fem unge mennesker fra HINNUM HUT og laver opvisning i sportsgrenen COMBAT ARCHERY der er en bueskydningkamp med ufarlige pile. Alle er velkomne til at afprøve denne disciplin, og om natten er dette også muligt at prøve inde i Viadukthallen.

 

Musik fra scenen

I år kommer blandet andet gospelkoret Gospel by choice, David Western Rasmussen og Naja storbjerg med flere og underholder fra scenen.

 

Kaffebord

Midt på eftermiddagen er der et stort kaffebord i Viadukthallen, hvor man kan sætte tænderne i lækre kager, som er sponsoreret af virksomheder i kommunen. Det plejer altid at været et tilløbsstykke.

 

Viadukthallen Café holder åbent

Bliver man sulten, så står Viadukthallens Café og personale klar med et udvalg af lækkerier, både undervejs, til aftensmaden, til natmaden og til morgenmaden om søndagen.

 

Lysceremoni

Lørdag er der som sædvanligt en stemningsfuld lysceremoni, hvor der tændes lys i de mange lysposer, som man kan købe og dekorere i lysteltet. Poserne kan også allerede nu købes online, og så er der frivillige der skriver og tegner på dem, og de bliver så stillet op ved lysceremonien.

 

Kontorbutikken refurb banner