Amanda fra Badehotellet er solist ved Lions nytårskoncert 2025

Amalie DollerupAmalie Dollerup - PR-Foto

Lions har engageret ”Amanda” fra Badehotellet – alias Amalie Dollerup som solist ved nytårskoncert 2025.

 

Når Lions Billund-Grindsted den 12. januar 2025 afholder nytårskoncert, er det med den kendte skuespiller Amalie Dollerup som solist.

Orkesteret er som ved de tidligere koncerter Odense Blæserne og igen med John Bøgelund Frederiksen som dirigent.

Amalie Dollerup har gennem årene sunget i Sound of Music, Saturday Night Fever, og som Wendy I Peter Pan. Desuden i en lang række andre forestillinger.

Under corona var Amalie Dollerup gæst hos sin mangeårige ven, Philip Faber, da der var tonefilms-tema i Morgensang. Amalie Dollerup sang “Den allersidste dans” fra “Mød mig på Cassiopeia” – hvor hun selv i musicalversionen spillede rollen som musen Polyhymnia. Hun har også spillet i Cirkusrevyen.

Det er således en rutineret sangerinde, der skal synge nytåret ind sammen med de velspillende Odense Blæserne og den dygtige og humoristiske dirigent John Bøgelund Frederiksen.

Der venter koncertgæster en lang række af kendte og festlige numre – rigtig nytårsmusik lyder det fra Lions i en pressemeddelelse.

Koncerten, der finder sted i Grindsted Gymnasie- & Erhvervsskoles festsal, arrangeres i samarbejde med K.G. Hansen & Sønner A/S, Vestjysk Bank og Marmorline. Kvickly Grindsted udskænker et glas mousserende vin som optakt til koncerten.

 

Billetsalget starter allerede den 28. september og annonceres i den lokale presse.

Kontorbutikken refurb banner