Ugens Film Uge 36/2024

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 36/2024 er filmene Den modne Knvinde, Tamil filmen The greatest of all time, 10 liv og It ends with us

Den moderne kvinde – vises: 2. – 5. september

Vises også i Baby-bio den 4. september kl. 10.00

Filmen ‘Den moderne kvinde’ handler om Maria Montessori.
Handlingen udspiller sig tidligt i 1900-tallet, hvor Lili d’Angely lever et glamourøst og letlevende liv i luksus.
Men hun har en hemmelighed: Hendes lille datter har indlæringsvanskeligheder, og Lili har i mange år holdt hende skjult i frygt for at få ødelagt sit gode ry. I desperation rejser Lili til Rom, hvor hun opsøger den unge læge og pioner, Maria Montessori, der er ved at udvikle en ny og revolutionerende læringsmetode.
Maria gemmer også selv på en hemmelighed: En uægte søn, der ligesom Lilis datter, må holdes skjult for omverdenen. Da Maria en dag står over for det ultimatum, at måtte vælge mellem sønnen eller karrieren, forener de to kvinder deres kræfter for at gøre sig fortjent til en plads i mændenes verden – og skabe historie!

Den moderene kvinde

PR-Foto

 

Tamil-film -The greatest of all time – vises den 6. september kl. 19.00

 

 

10 liv – vises den 7. og 8. september

Filmen ’10 liv’ er en humoristisk og hjertevarm fortælling om en lidt for uheldig kat.
Der er tale om den forkælede og egoistiske kat, der tager livet lidt for givet, efter at han reddes af Rose, en godhjertet og passioneret studerende.
Da han mister sit niende liv, melder Skæbnen sig på banen for at sende ham ud på en transformerende rejse, hvor han skal ændre sig fra kun at tænke på sig selv til at blive en selvopofrende helt…
Han tildeles derfor ni nye liv og alt er godt… eller vent!
Intet er tæt på at være godt, for vores lidt for tykke ven må leve sine nytildelte liv under helt andre former end han har været vant til. Lad den vanvittige rejse begynde!

PR-Foto

It ends with us – vises den 7. og 8. september

Filmen ‘It Ends with Us’ er et romantisk drama, der bygger på forfatter Colleen Hoovers bestseller af samme navn, der er en global sensation på TikTok.
Den hjerteskærende historie om Lily og Ryles romance er blevet filmatiseret med Blake Lively (Gossip Girl, A Simple Favor) og ‘Jane the Virgin’-skuespilleren Justin Baldoni i hovedrollerne, mens Baldoni også er at finde bag kameraet som instruktør.
Blake Lively spiller Lily Bloom, der er klar til at starte sit nye liv i Boston, hvor hun vil realisere sin livslange drøm om at få sin helt egen blomsterbutik. Her møder hun tilfældigvis den meget charmerende neurokirurg Ryle, der slår benene væk under hende. De forelsker sig, men der er også sider i deres forhold, som skaber udfordringer. Da Lilys første kærlighed, Atlas, pludselig kommer ind i hendes liv igen, ændres hendes forhold til Ryle sig, og Lily indser, at hun må lære at stole på sin egen styrke for at træffe et umuligt valg for sin fremtid…

Ugens film

PR-Foto

Biografklub Danmark abonnement til den nye sæson 24/25 er nu til salg, kan købes i biografens åbningstid.

 

Ugens Film

Kontorbutikken refurb banner