Damesalonen fejrer 5 års jubilæum

Damesalonen fejrer 5 års jubilæumPR-Foto: Grene Sogn

Damesalonen fejrer 5 års jubilæum og slår igen dørene op til en ny sæson den 9. september 2024

Efteråret er på vej, og Damesalonen inviterer igen indenfor for i de lyse og nyrenoverede lokaler ved Billund Kirke

Udvalget for Damesalonen kan nu for 5. år i træk byde velkommen til frokost, sang og masse af snak og hygge skriver de i en pressemeddelelse.

Det har været 5 spændende år, hvor vi det første år fik masser af omtale i medierne. Det startede med omtale i TV2 Nyhederne, derefter en tur til Go’ morgen Danmark og til slut besøg af Familie Journalen. Vores lokale blev fyldt af snaksalige damer, og nogle kom på venteliste for at få en plads.

Nu er der faldet lidt mere ro på. Konceptet er det samme, og humøret er stadig højt, når vi byder velkommen til mellem 50-65 damer.  Vi starter med 3 stykker håndmadder, et glas vin, en øl eller sodavand.  Derefter slutter vi af med kaffe og småkager. Indimellem bliver der sunget nogle af årstidens sange eller salmer.

Tilbuddet er for damer i alle aldre, unge som ældre. Det vigtigste er, at du har lyst til at møde andre, at få en god snak og hygge dig.

Vi mødes i Menighedssalen ved Billund kirke kl. 12.00 den 2. mandag i måneden.

 Vi plejer at være mellem 50 og 65 kvinder, og der er også plads til dig. Prisen for at deltage er 60 kr. Vi mødes første gang efter sommerferien mandag den 9. september forklarer Helga Christensen fra udvalgets vegne.

Det er Grene Menighedsråd, som står bag arrangementet. Der er nedsat et udvalg, som tager sig af det praktiske arbejde.

Udvalget, som glæder sig til at byde dig velkommen, består af: Jytte Lauersen, Kirsten Olsen, Connie Madsen, Inger Kruse, Parisa og Helga Christensen.

Af hensyn til bestilling af maden skal der tilmeldes senest 5 dage før frokosten til Inger Kruse mobil nr. 2044 9180.

 

 

 

Kontorbutikken refurb banner