Magisk julekoncert fyldt med musik og sang

Trine Gadeberg - PR-Foto

MAGION i samarbejde med Billund Kulturskole inviterer til en magisk julekoncert fyldt med musik og sang.

Oplev en hyggelig aften med lokalt islæt og den dygtige solist Trine Gadeberg.

I år er MAGION stolte af at præsentere et helt nyt samarbejde med Billund Kulturskole om en stemningsfuld julekoncert.

Den finder sted den 18. december kl. 19.00 i MAGION, Grindsted, og vil sprede julestemning med skønne julemelodier og fantastiske musikalske præstationer.

Publikum kan glæde sig til blandt andet at opleve talentfulde optrædener fra LEGOLAND Billund Garden, elever fra Talent Billund Musik, det energiske kor Go Vocal, samt det velklingende Billund Koncertorkester.

PR-Foto: Svend Mosbech

Som aftenens højdepunkt vil Trine Gadeberg, kendt for sin smukke stemme og varme scenetilstedeværelse, optræde som gæstesolist på flere af numrene.

GoVocal – Foto: René Lind Gammelmark

 

 

Praktisk information

Dørene til Vestjysk Bank hal 3 åbner kl. 18.30, og koncerten starter kl. 19.00. Billetter kan købes på magion.dk.

For dem, der ønsker at nyde en lækker aftensmad inden koncerten, tilbyder MAGION en menu med sprød flæskesteg og alt i tilbehør og til de yngre gæster serveres børneburger med pommes frites. Der vil også være mulighed for at købe kaffe, kage, gløgg og æbleskiver i pausen, så julestemningen kan nydes med en varm kop og lidt sødt.

 

En aften i fællesskabets tegn

MAGION og Billund Kulturskole ser frem til at byde velkommen til en hyggelig og stemningsfuld juleaften, hvor fællesskab og musik går hånd i hånd. Med et program fyldt med talentfulde optrædener og elskede juleklassikere er der lagt op til en uforglemmelig aften, der vil varme både hjerter og sjæle.

 

Kom og vær med til at fejre julen sammen med os – vi glæder os til at se dig i MAGION! lyder det i en pressemeddelelse fra MAGION.

For yderligere information og billetter

Billetter kan købes via www.magion.dk fra 4. september 2024

Kontorbutikken refurb banner