Foredrag om Stress

Sangens DagBillund Kirke - Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Foredrag om Stress i Billund Kirke

Vi kan selv blive ramt, eller vi kender én eller flere, som har været ramt af stress.

Stress fylder i vores samfund, men hvordan kan vi lettere forbygge og genkende faresignalerne?

Kom med til en kort foredragsrække a’ to aftener om stress i Billund Kirke. Foredragsholder er klinisk psykolog Klaus Bertel, specialist i traume- og stressbehandling.

Den første aften er den 11. september kl. 19.00. Denne aften vil blive en fortællende rejse igennem hjernens og menneskets udvikling frem til nutidens samfund, hvor stress udløser over en million fraværsdage årligt – i Danmark. Der er fokus på årsager til stress og der vil blive aflivet et par sejlivede myter om stress skriver Grene Sogn i en pressemeddelelse.

Torsdag den 12. september kl. 19.00 løber session 2 af stablen. Denne aften vil som en overbygning på onsdagens præsentation af årsager, være en aften i forebyggelse af stress. Når vi ved, hvad stress er, og hvordan tilstanden udløses i krop og hjerne – kan vi lettere forebygge og genkende de faresignaler, som kendetegner stress.

Der er fri entré til arrangementet, og det kræver ikke tilmelding. Som en ekstra krølle på foredragsrækken vil aftenerne blive gentaget den 25. og 26 september på engelsk.

Kontorbutikken refurb banner