Maria Wermuth Kristiansen starter som ny frisør hos ArtHair by Simone

Maria Wermuth Kristiansen og Simone Møller jensen med Salonhunden Nala - Foto: René Lind Gammelmark
Hejnsvig Traktortræk

Maria Wermuth Kristiansen starter som selvstændig frisør hos ArtHair by Simone på mandag den 9. september 2024

ArtHair by Simone på Borgergade 15 i Grindsted kommer dermed op på at have 3 udlærte frisører og en elev tilknyttet.

Maria Wermuth Kristiansen lejer en plads, ganske som Sandra Harlev Ebbesen.  Man lejer en plads her i salonen, og kunderne booker tid på salonens hjemmeside hvor de så kan vælge den frisør de ønsker at komme ind til.

Maria er 23 år gammel og blev i november 2022 udlært som frisør hos Frisør Lyhne i Billund. Det er også hos Frisør Lyhne Maria har arbejdet indtil hun nu starter op som selvstændig frisør. Hun bor i Uhe mellem Billund og Give sammen med sin kæreste. Hun kommer oprindelig fra Åst og kæresten oprindelig fra Svendborg. 

Maria Wermuth Kristiansen – Foto: René Lind Gammelmark

Maria Wermuth Kristiansen kender Simone som hun tidligere har arbejdet sammen med, og kom en dag forbi med kage da Simones salon lå i nabobygningen, Borgergade 17. Hun spurgte Simone om hun manglede en frisør eller om der var mulighed for at købe en plads. Det havde Simone ikke, men ville ikke afvise at der med tiden var plads til hende.  Tiden gik og nu er kunderne og forespørgslen efter flere frisørtider, så mandag den 9. september er Maria på plads.

Foto: René Lind Gammelmark

Laver alt – klipning, farvning, specialfarvning, permanent, bryn, børn, voksne, mænd og kvinder.

Simone er rigtig glad for at Maria er startet. Vi har tidligere arbejdet sammen i et år. Med Maria får vi mulighed for at holde længe åbent, for Maria vil også gerne have nogle af de sene timer. Det betyder at vores kunder får endnu flere muligheder for at komme i salonen for at blive klippet når de har tid – der er ofte efterspørgsler på tidlige morgentider, eller sene eftermiddagstider forklarer Simone.

Hos ArtHair by Simone er Salonhunden Nala også klar til at hilse på når der kommer kunder. 

Maria Wermuth Kristiansen – Foto: René Lind Gammelmark

Kontorbutikken refurb banner