Mathias Bach er tilbage hos Ovethi

Mathias Bach - Foto: René Lind Gammelmark

Mathias Bach er tilbage som afdelingsleder hos Ovethi i Grindsted.

Det er en gammel kending der er ny afdelingsleder hos Ovethi i Grindsted. 

 

33-årige Mathias Bach var ansat hos Leif’s Dækservice i Grindsted inden afdelingen blev solgt til Ovethi. Efter Ovethi overtog arbejdede han der et par år mere, og i maj 2022 blev han afdelingsleder, et job han havde frem til oktober 2023. Her havde Mathias fået et tilbud fra Billund Refuelling hvor han blev ansat som servicetekniker.

Ovethi kontaktede Mathias Bach, for at høre om ikke han havde lyst til at komme tilbage til afdelingen i Grindsted som afdelingsleder. Den 3. september 2024 havde Mathias første arbejdsdag tilbage i Grindsted.

 

Lige som i gamle dage

Mathias Bach fortæller at det er planen at Ovethi Grindsted skal køre som i de gode gamle dage hos Leif’s Dækservice. Det betyder at kunderne får den service og betjening de fik førhen.

Mathias Bach – Foto: René Lind Gammelmark

4 ansatte

Ud over Mathias der er afdelingsleder, er der Rasmus der er førstemand – han står for lastvogne og entreprenør samt landbrugdelen. Mathias står primært for personbiler og varevogne, og der ud over der der 2 medarbejdere der laver lidt af det hele. Vi hjælper alle hinanden her forklarer Mathias.

Vi skal lave alt i dæk og fælge, sporing, skiftet bærekugle, fjeder el. lignende, en lille service samt småreparationer. Det primære for os er dæk og fælge, så kommer de andre ting som ekstra.

Foto: René Lind Gammelmark

 

 

 

 

Læs også

Ovethi fejrer lederskifte i Grindsted-afdelingen

Kontorbutikken refurb banner