Sydbank Fonden donerede penge til Krogager Jagtforening

Foto: René Lind Gammelmark

Sydbank Fonden donerede penge til Krogager Jagtforening – hvilket blev markeret med overdragelse af et gavebevis torsdag eftermiddag

Marianne Rasmussen der er filialchef i Sydbank var torsdag eftermiddag en tur i Krogager Jagtforenings lokaler – sammen med nogle af hendes medarbejdere.  Anledningen var at  Margit fra Krogager Jagtforening havde søgt Sydbank Fonden om 4.680,-  kr. som skal bruges til forbedringer i lokalerne.

Gavebeviset gav Marianne Rasmussen til “Buller” (Flemming Hansen) der takkede for støtten. 

Krogager Jagtforening er den forening i det gamle Ribe Amt der har flest hold med til flugtskydning. Her er 18 hold med.

Hos Krogager Jagtforening har man i de seneste år fået renoveret deres skydebane mv, så det i dag er Danmarks flotteste vurderer Leo Larsen.  Banerne overholder alle miljøkravene, og vi samler hvert år også resterne fra lerduerne, samt haglskålene op.

Klubben har mellem 240 og 250 medlemmer. Antallet af medlemmer er steget, så vi mærker ikke at vi mangler medlemmer. Vores problem er, at alderen på medlemmerne er stigende. Det  betyder at vi også gerne vil have mange flere yngre medlemmer med.   Vi har unge medlemmer, men når de får familie og parcelhus,  så forlader de os for en tid, for så at komme tilbage på et senere tidspunkt i deres liv forklarer Leo Larsen.  Man skal være 16 år for at få lov til at skyde. Der er både mænd og kvinder blandt medlemmerne i jagtforeningen.

 

Kontorbutikken refurb banner