LEGO House laver permanent udstilling i Billund Lufthavn

I Billund Lufthavn bliver rejsende nu budt velkommen af flere LEGO værker, heriblandt det 1,7 meter høje LEGO værk 'Welcoming Girl'. - PR-Foto: LEGO House

LEGO House laver permanent udstilling i Billund Lufthavn – vil inspirere rejsende til at opleve LEGO magien i Billund.

LEGO House og Billund Lufthavn afslørede i dag en ny permanent LEGO installation i lufthavnen.

Den nye LEGO installation skal inspirere de rejsende til at opleve den LEGO magi, der er i Billund – LEGO klodsens hjemby. Billund Lufthavn har direkte flyvninger til over 120 destinationer og betjener næsten 4 millioner passagerer årligt. En tredjedel af alle passagerer er internationale rejsende på vej til Vestdanmark, og mange af dem har til fælles, at de besøger LEGO attraktioner, herunder LEGO House, mens de er i Billund skriver LEGO House i en pressemeddelelse.

I løbet af det seneste år har Billund Lufthavn redesignet sit ankomstområde for at give de internationale rejsende en øjeblikkelig fornemmelse af Billund, så snart de stiger af flyet. Et af de sidste tiltag i denne transformation er LEGO House installationen.

“Billund er den ultimative LEGO destination, og i LEGO House får vi stadig flere internationale gæster. Bare i 2024 har vi haft besøg fra over 100 lande. Derfor giver det supergod mening at have en LEGO installation i Billund Lufthavn, så de rejsende får en øjeblikkelig fornemmelse af LEGO magien, så snart de ankommer til Billund. Vi håber, at LEGO værkerne vil minde de rejsende om, at LEGO universet er lige uden for døren fra lufthavnen,” siger Kathrine Kirk Muff, administrerende direktør for LEGO House.

 

Installationen består af tre særlige LEGO værker, som alle trækker referencer til LEGO House.

Ved bagageudleveringen kan man spotte en Dinosaur – en slægtning til de LEGO House dinosaurer, der står i Masterpiece Gallery på øverste etage af LEGO House. I samme område står også det ikoniske Tree of Creativity – som er en mindre version af det gigantiske træ midt i LEGO House. Selvom træet i Billund Lufthavn er betydeligt mindre, er det stadig lavet af over 120.000 LEGO klodser, som tog over 770 timer at bygge og vejer 270 kg. I ankomsthallen møder man det sidste værk, Welcoming Girl – hun byder de rejsende velkommen, ligesom de rigtige Play Agents gør i LEGO House.

“Som Vestdanmarks internationale lufthavn vil vi rigtig gerne vise nogle af de unikke oplevelser, der er en del af Billunds DNA og særlige karakter. Her er LEGO House en unik attraktion, som du ikke finder andre steder i verden, så vi er virkelig glade for at have fået denne permanente LEGO installation. Vi håber, den vil inspirere rejsende til at udforske byen og opleve LEGO klodsernes magi fra det øjeblik, de ankommer,” siger Jesper Klausholm, Chief Marketing Officer i Billund Lufthavn.

Fakta om de tre LEGO værker i Billund Lufthavn:

  • Tree of Creativity: Bygget med 120.046 LEGO klodser og tog 770 timer at bygge. Værket er 2,5 meter høj og vejer 270 kg. Træet er placeret i bagageudleveringsområdet.
  • Welcoming Girl: Bygget med 17.225 LEGO klodser og tog 72 timer at bygge. Værket er 1,7 meter høj og vejer 32 kg. Welcoming Girl er placeret i ankomsthallen.
  • Dinosaur: Bygget med 40.875 LEGO klodser og tog 205 timer at bygge. Værket er 1,75 meter høj og vejer 90 kg. Dinosauren er placeret i bagageudleveringsområdet.

På vej ud møder man også en LEGO dinosaur, der trækker referencer til LEGO House – PR-Foto: LEGO House

PR-Foto: LEGO House

I bagageudleveringsområdet kan man ikke undgå at se
LEGO værket ‘Tree of Creativity’, der består af 120.046 LEGO klodser – PR-Foto: LEGO House

Kontorbutikken refurb banner