Fremtidens varmeforsyning i Filskov

Filskov EnergiselskabFilskov Energiselskab - Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Fremtidens varmeforsyning i Filskov – er et ekstra punkt på dagsordenen

Filskov Energiselskab afholder deres årlige ordinære generalforsamling mandag den 23. september 2024 i Viadukthallen i Filskov.

Bestyrelsen for Filskov Energiselskab har i år haft et ønske om at drøfte varmeværkets fremtid. Derfor er der tilføjet et ekstra punkt på dagsordenen til generalforsamlingen.

 

 “Fremtidens Varmeforsyning i Filskov”

Bestyrelsen for Filskov Energiselskab har fået konsulentfirmaet Niras til at udarbejde en rapport om, hvilke muligheder Filskov Energiselskab kan have af fremtidige varmekilder. 

Varmeprisen for de forskellige typer varmekilder er blevet beregnet.

Den nuværende strømproduktion fra Biogas anlægget er udfordret af en vigende pris på salget af elektricitet, der sammen med stigende driftsomkostninger et par år.  Disse faktorer vil alt andet lige medføre stigende varmepriser hos Filskov Energiselskabs andelshavere.

 

Bestyrelsen vil på generalforsamlingen lægge op til at få et mandat fra andelshaverne til at undersøge forskellige alternativer til den nuværende varmeproduktion.

Derfor opfordrer bestyrelsen andelshaverne til at møde op på generalforsamlingen, så de på den måde kan være med til at bestemme fjernvarmens fremtid i Filskov.

Man skal tilmelde sig til Niels på tlf. 40 49 00 30senest mandag den 16. september skriver Filskov Energiselskab i en pressemeddelelse.

Kontorbutikken refurb banner