Formiddagscaféen har 10 års jubilæum

FormiddagscaféenFormiddagscaféen i Vestermarkskirken - PR-Foto: Vestermarkskirken

Formiddagscaféen har 10 års jubilæum – det fejres den 25. september fra kl. 9.30 til ca. 11.45

Den 10. september 2014 havde formiddagscaféen/onsdagscaféen deres første samling.

Dette havde været en drøm eller et ønske for nogle mennesker i lang tid, men først nu kunne det lade sig gøre.

Formålet med cafeen var, at skabe et fristed, et helle, hvor folk kan opleve et åndehul, være en del af et fællesskab og lære nye mennesker at kende i et uforpligtende miljø.

Genne de sidste år har der været mange aktiviteter lige fra vurdering af antikviteter til blomsterbinding, foredrag, sang, minigudstjenester og masser af ture til forskellige haver eller andre spændende steder, men især bobspil er meget populært.

 

Formålet var helt fra starten at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære hvor folk kan komme og gå som de har lyst til. Serveringen har ikke været så omfattende, da vi har holdt os til salg af kaffe/te og rundstykker, men der har altid været noget ekstra lækkert som folk har givet eller kommet med som har gjort det ekstra godt.

Målgruppen har hele tiden været 20 år og opefter, som måske er arbejdsledige eller inde i en sygdomsperiode, på barsel eller savner lidt ekstra netværk.

Gennem de 10 år har masser af mennesker kommet igennem formiddagscafeen. Nogle af dem er døde, men ønskede at blive begravet eller bisat udfra Vestermarkskirken eller have mindesamvær i Vestermarkskirken.

Onsdagscaféen har nu eksisteret i 10 år, og det skal selvfølgelig fejres. Det gør vi onsdag den 25. september Kl. 9.30-ca 11.45, hvor vi gerne vil invitere alle jer der kommer/har kommet I caféen, eller bare er nysgerrige på, hvad vi laver. Vi starter med kaffe/ kage og senere landgangsbrød. Der vil være mulighed for at dele en lille hilsen eller oplevelse. Vi skal selvfølgelig også have et tilbageblik på nogle af alle de dejlige oplevelser vi har haft sammen. Tilmelding er nødvendig med hensyn til maden til Heidi på tlf. 61674078 skriver Vestermarkskirken i en pressemeddelelse.

Kontorbutikken refurb banner