Kom til en dag fyldt med inspiration om uddannelse- og karrieremuligheder

Foto: René Lind Gammelmark

Kom til en dag fyldt med inspiration om uddannelse- og karrieremuligheder når Billund Kommune holder lærlinge og jobmesse.

Skal du snart vælge din uddannelse eller læreplads? Er du jobsøgende eller overvejer du et karriereskift?

Så sæt kryds i kalenderen den 26. september og deltag i Billund Kommunes Lærlinge- og jobmesse, hvor du kan møde over 75 lokale virksomheder og bl.a. blive klogere på konkrete lærepladser og jobmuligheder.

Billund Kommune gør klar til at afholde årets Lærlinge- og jobmesse 2024, som finder sted torsdag den 26. september kl. 10.00-14.00 i MAGION, Grindsted.

Med over 75 tilmeldte virksomheder og forventede besøg fra både skoleelever, ledige og andre interesserede, bliver det en dag fyldt med netværk, karrieremuligheder og inspiration.

“Årets messe er en mulighed for både virksomheder og borgere til at bygge bro mellem erhvervsliv og uddannelse. Vi er derfor meget stolte over den store tilslutning. Det viser, hvor vigtigt det er at skabe en platform, hvor virksomheder og fremtidens arbejdsstyrke kan mødes ansigt til ansigt,” fortæller Robert Terkelsen, udvalgsformand for Unge, Uddannelse- og Beskæftigelsesudvalget i Billund Kommune.

På messen vil besøgende få mulighed for at møde virksomheder fra en bred vifte af brancher, der repræsenterer alt fra byggeri og håndværk til hotel, detailhandel, IT samt offentlige sektorer som sundhed og uddannelse. Udover at høre om konkrete lærepladser og jobmuligheder, vil de besøgende kunne få indsigt i karriereveje og fremtidige muligheder inden for erhvervslivet.

 

Et unikt mødested for alle aldre

Lærlinge- og jobmessen henvender sig ikke kun til unge, der står overfor valg af uddannelse eller læreplads. Også voksne jobsøgende og andre, der overvejer et karriereskift, vil have mulighed for at møde virksomhederne og blive klogere på deres muligheder. Der vil være rig mulighed for at få information og stille spørgsmål direkte til repræsentanter fra virksomhederne og ikke mindst høre fra de lærlinge og elever, der allerede er i gang med deres uddannelse.

“Vi glæder os til at byde både virksomheder og besøgende velkommen til en dag fyldt med nye muligheder og inspiration. Det er vores mål, at alle besøgende går inspirerede fra messen med konkrete muligheder og ny viden om uddannelse og jobs,” udtaler Robert Terkelsen.

Messen vil byde på stande fra lokale og nationale virksomheder samt forskellige aktiviteter, der gør det nemt for de besøgende at få øje på lige præcis de brancher, der interesserer dem mest.

Praktisk information:

Dato: 26. september 2024
Tid: 10:00 – 14:00
Sted: MAGION, Tinghusgade 15, Grindsted

Der er gratis adgang for alle, og både unge og voksne opfordres til at kigge forbi og få en spændende dag fyldt med nye indtryk 

Kontorbutikken refurb banner