GGIF Gymnastik fik sponsorat til gymnastiktæppe

GGIF Gymnastik fik sponsoratDorthe Brinkmann med instruktører og gymnaster fra Grandprix team Flora og Jasmin- Foto: René Lind Gammelmark

GGIF Gymnastik fik sponsorat til gymnastiktæppe fra Den Jyske Sparekasses Støttefond

Filialdirektør Dorthe Brinkmann fra Vestjysk Bank i Grindsted overrakte et gavebevis på  25.000,- kr. som GGIF Gymnastik havde søgt Den Jyske Sparekasses støttefond om. Vestjysk Bank er glade for at kunne give nogle penge tilbage til de lokale foreninger.

Man laver en ansøgning via bankens hjemmeside – foreninger kan søge fra 1000,- kr. til 200.000 kr.  Vi synes det var et godt formål at støtte med et nyt tæppe til Grandprix gymnastikken forklarede Dorthe Brinkmann.

Vi er meget glade for at vi fik den mulighed at Vestjysk Bank har støttet os forklarede Ellen Egsgaard fra GGIF Gymnastik.  Det er et krav fra Dansk Gymnastikforbund der i dag hedder GymDanmark at man skal træne på et tæppe. Ligeledes skal konkurrencerne også foregå på et tæppe. Det er af hensyn til pigernes bevægeapparat, led og muskler. Pigerne har små spring hen over gulvet, og her kan de blive belastet.  Der er 6 Grandprix hold med 70 grandprix-gymnaster der får glæde af tæppet.

På billedet ses Filialdirektør Dorthe Brinkmann med de to instruktører og gymnaster fra Grandprix Team Flora der er fra 12 år og opefter, samt Grandprix Team Jasmin der er fra 10 til 12. år

Kontorbutikken refurb banner