DcH Grindsted-Billund holder denne weekend DM

DcH Grindsted-Billund holder denne weekend DMFoto: René Lind Gammelmark

DcH Grindsted-Billund holder denne weekend DM ved Søndre Boulevard 7 i Grindsted

DcH har de sidste 2 år forberedt sig til denne weekend. Der har været masser af møder og praktiske gøremål forklarer Jacob Lykkegård Jensen der er formand for DcH Grindsted-Billund.

Han takkede de mange der havde været med til hjælpe til op til stævnet og de mange der hjælper til at få stævnet til at fungere de to dage det strækker sig over, ligesom han takkede lodsejerne og Grindsted Plantage for at måtte bruge deres arealer til DM.

Legoland Billund Garden spillede og der var indmarch inden åbningsceremonien hvor Jacob Lykkegård Jensen bød velkommen til de mange fremmødte. Derefter holdt landsformand for DcH Annette Lunau, og borgmester Stephanie Storbank holdt tale, inden Jacob Lykkegård Jensen sluttede talerrækken af.

DM fortsætter i morgen søndag hvor der er konkurrencer fra kl. 9 til 13.30 og kl. 15 er der indmarch, taler og præmieoverrækkelse.

Netavisen Grindsteds redaktør var på på pladsen med kameraet – og hvis du klikker på billederne i galleriet herunder kan du se billederne i stor størrelse

Kontorbutikken refurb banner