Hejnsvig Traktortræk og Truckshow 2024 blev en stor succes

Foto: René Lind Gammelmark
Mayland 2025 banner

Hejnsvig Traktortræk og Truckshow 2024 blev en stor succes.

Der var endnu flere gæster der kom forbi i løbet af fredag og lørdag end sidste år – og det er formand Mathias Sønderlund Larsen rigtig godt tilfreds med.

Der skal lyde en stor tak til de mange frivillige der har været med til at gøre det en succes. For uden de frivillige ville vi ikke kunne afvikle så stort et arrangement. Det betyder også meget for os at vi har så mange sponsorer.

Der er dejligt at folk støtter op om det mener Mathias, for vi har jo hvert år vi har holdt det, udvidet med flere ting. I år havde vi blandt andet fået Tivoli på pladsen, ligesom vi fik lavet en brænder plads, hvor publikum kunne opleve biler der driftede.   

Antallet af lastbiler var omkring 200 – hvilket er mere end det dobbelt antal i forhold til sidste år. Vejret har også vist sig fra den allerbedste side.

Fredag var der FMX show med Alex Porsing, og de halsbrækkende stunts trak ligesom de mange lastbiler mange folk til pladsen. I ølteltet underholdt Cocktail Hounds.

Lørdag var der masser af lastbiler, der var også knallerter og ældre biler.  

Der var to traktortrækbaner, for ud over den sædvanlige traktortræk bane var der også EM i Garden Tractorpulling.  Om aftenen spillede Pop Box op til dans i ølteltet.

Team E.M. Olsen trak slæden lidt efter kl. 13.00 med deres specialbyggede traktor med en fiskekuttermotor. E.M. Olsen er kendt fra Gutterne Fra Kutterne der vises på TV.

Der var også rigtig mange muligheder for at få noget at spise og drikke, for på pladsen var der mange forskellige der havde stillet deres food-trucks op, og de blev flittigt besøgt.

Mathias Sønderlund Larsen kan på nuværende tidspunkt ikke fortælle noget om hvad planerne for næste års Traktortræk og Truckshow indeholder.

 

Klik på de mange billeder i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse

 

Kontorbutikken refurb banner