City Restaurant i Grindsted raseret af ubuden gæst

Foto: René Lind Gammelmark
Mayland 2025 banner

City Restaurant i Grindsted havde søndag ved 23-tiden besøg af en ubuden gæst.

En gerningsmand skaffede sig adgang til køkkenet i City Restaurant på Nørregade i Grindsted søndag ved 23-tiden.

Her havde gerningsmanden presset et vindue ind, og kom på den måde ind i køkkenet, hvor en del maskiner og andet inventar er blevet ødelagt. Gerningsmanden er fortsat ind i restauranten hvor der er skåret i hynderne på sofaerne, og i stolene. Desuden er en stor kaffemaskine blevet væltet på gulvet. Der er flere glas der er blevet smadret ned i gulvet. Forskelligt inventar i restauranten er ligeledes blevet væltet og ødelagt.

Ejeren af City Restaurant Odai Salaima fortæller til Netavisen Grindsted at de er i fuld gang med at rydde op og vil få udbredret de ødelagte ting så hurtigt som muligt.

Desværre kan vi ikke holde åbent inden vi har fået det hele repareret eller udskiftet lyder det fra den unge restauratør.   

Tyverialarmen gik i gang ved 23-tiden og da jeg kom herned var Politiet her allerede, men desværre havde gerningsmanden forladt stedet.  Jeg beklager de gener det må medføre for de kunder vi har bestillinger inde fra.  De bestillinger vi har fra kunder vil blive flyttet over til Restaurant Mamas i Billund, hvor medarbejderne fra City Restaurant vil arbejde indtil City Restaurant er klar til åbning igen. Vi kontakter selvfølgelig alle der er med deres bestillinger er berørt af ødelæggelserne lyder det fra Odai Salaima.

Gavekort til City Restaurant i Grindsted vil kunne bruges på Restaurant Mamas i Billund i perioden indtil City Restaurant åbner igen.

Vi melder ud på vores Facebookside lige så snart vi er klar til at åbne igen slutter Odai Salaima.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark